Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Most - panorama

Domyślnie Most - panorama

Witam w Nowy Rok!

Oby byl lepszy od poprzedniego i gorszy od kolejnego

Zdjecie jeszcze co prawda w starym roku - ale wstawiam.

Przy przeskalowaniu dosc sporo traci - zwlaszcza liny podtrzymujace sam most zaczynaja zanikac.
    Ale ciekaw jestem opini - czekalem na to swiatlo dosc dlugo

Pozdrawiam

Domyślnie

mi sie podoba i jeszcze dodatkowy sentyment do miejsca sie liczy

pozdrawiam i Najlepszego w Nowym Roku
    Pawel

Domyślnie

mnie rowniez ,fajna fotka -gdzie to jest ?

Domyślnie

to most laczacy Anglie z Walia-w duzym skrocie Bristol z Newport -jako ciekawostka platny

bombel
    Gość

Domyślnie

Bardzo, ale to bardzo dobre zdjęcie architektury.

Kompozycyjnie bez zastrzeżeń; wystarczająco czyste, żeby sprawić miłe wrażenie porządku, wystarczająco intrygujące, żebby zaciekawić. Naświetlone nienagannie.

Do oceny 'Rewelacja' brakuje mi tylko jednej rzeczy: wyszly jakieś ciemne paski na wodzie - być moźe w weiększej wersji stają się bardziej czytelne, bo teraz wyglądają mało ciekawie.

Słowem, ocena: rewelacja z małym minusem

Domyślnie

Ekstra fota, bardzo mi się podoba

enyłejs, przepiękne widoki są z tego mostu, szczególnie o zachodzie słońca
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Dzieki wszystkim.

Te ciemne paski to tzw. "English Stones" - plycizna ktorej nie dalo sie niestety uniknac.
    Na duzej wersji widac ze to plycizna, tutaj rzeczywiscie zrobilo sie czarne po prostu.
    Nie probowalem usunac w PS jak na razie - moze to nie bylby glupi pomysl, ale boje sie ze ciezko bedzie zrobic zeby to naturalnie wygladalo.

Pogoda byla koszmarna, szaro i pochmurno, kilka godzin wczesniej nie bylo widac mostu wcale - mgla straszna.
    Akurat mala dziura w chmurach oswietlila sam most - czekalem ze dwie godziny az dojdzie do mostu i liczylem ze nie przejdzie bokiem

Postaram sie jeszcze a propos tematu, wstawic jutro fotki mostu laczacego Danie ze Szwecja (drugi co do dlugosci most wiszacy na swiecie) i mostu Humber Bridge (trzeci co do wielkosci na swiecie most wiszacy)

Pozdrawiam

Domyślnie

jedyne zastrzeżenie jest takie, że jakość trochę poleciała po takim cropie, proponuję zrobić ujęcie panoramiczne wtedy będzie lepsza jakość pewnie
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Super jest Podoba mi się
    Jak da radę to wstaw link do dużej wersji.

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Uprawnienia umieszczania postów