Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Unkas

Domyślnie

No chyba jednak nie zboczenie.... a jeżeli tak to ja też mam chyba ten odchył
    f1,8 było i jest na razie najczęściej używaną przysłoną żebym mogła się nacieszyć obiektywem, ale zaobserwowałam już na kilku fotach, że szczególnie w wypadku długonosego Unkasa to chyba warto przymknąć trochę szkło.
    Na razie trenuje /manualnie/ ostrość na jego oczach i się "jaram" tym obiektywem jak małe dziecko hihihi stara i głupia

ostrość "spłynęła" po nosie - mój mąż twierdzi że fotka jest lepsza od poprzedniej (?)
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

mąż (tak jak i żona)ważna postać !!! ale obie są bardzo ładne więc nie ma o co kruszyć kopii pozdrawiam (męża również)

Domyślnie

Jest lepsza....cieplejsza,bez ekscesów.......Pozdrawiam męża...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No Panowie, dziękuję hehehe po przeczytaniu Waszych komentarzy i pozdrowień, mój osobisty macho powiedział "się wie, ma się to oko" )
    Dowartościował się w Nowym Roku ale i tak nie dam mu dotknąć swojego sprzętu! ... tzn. o Nikosiu małym mówię
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

napisała Maja
    ale i tak nie dam mu dotknąć swojego sprzętu! ... tzn. o Nikosiu małym mówię

Domyślnie

kić prześliczny! Jedyne co mogę zasugerować to postaraj się by patrzył gdzieś wyżej tak by światło rozświetlało oboje oczu. Koty zazwyczaj nie mają na to ochotę, ale cień nie może przykrywać im patrzałek, a tym bardziej takich ślicznych błękitnych

Domyślnie

No dobra, proszę nie huczeć - to już ostatni Unkas w tej scenerii, przymknęłam przysłonę i wydaje mi się, że wydobyłam te jego piękne oczy... mi podoba się najbardziej z trójki, a Wam jak się wydaje?
    Poprawiony tylko balans bieli i wyostrzone w picasie
    f 2,8
    1/15 s.
    ISO 200
    szkło wiadomo N50

Dziękuję za spędzony czas na moim kocim wątku.
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

no jak dla mnie bardzo ładnie chyba tylko światło za wysoko i robi mu cienie na tych pięknych oczach
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

mnie podoba się 2-ka i to wcale nie przez wzgląd na męską solidarność A propos męża: tak pewnie maca sprzęt podczas Twojej nieobecności
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów