Mój osobisty futrzak Unkas - przylazł o poranku do mojej pościeli i się byczył jak u siebie.
To dla jego pięknych oczu potrzebowałam N50/1,8 - trenuję na nim ten obiektyw - z dobrym skutkiem?
1/60 s.
f1,8
50mm
ISO 400
Szukaj
Mój osobisty futrzak Unkas - przylazł o poranku do mojej pościeli i się byczył jak u siebie.
To dla jego pięknych oczu potrzebowałam N50/1,8 - trenuję na nim ten obiektyw - z dobrym skutkiem?
1/60 s.
f1,8
50mm
ISO 400
Pozdrawiam
Maja
Zbigniew - cenię Twoje komentarze
Dziękuję Andrzej, tak jest chyba faktycznie lepiej,
ostrość już zaraz po zamieszczeniu foty wydała mi się za słaba - nie podciągnełam jej po zmniejszeniu foty :P
tego przepału nie zobaczyłam, ślepa baba pochłonięta łapaniem każdego promyka słońca w ten zimowy czas... - pewnie dlatego.
Pozdrawiam
Maja
przepal nie przeszkadza zdecydowanie twoja wersja maju jest lepsza.
Dobrze, że nie mamy D3
Też bardziej odpowiada mi wersja oryginalna![]()
Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro
Ten żółty dramat z boku w tle, to drewniana cześć mojego łóżkai jak tylko popełniłam to zdjęcie to zwrócił nieszczęsny moją uwagę
Szczęście, że bokeh tej stałki rozmazał resztę mojego porannego barłogu![]()
Pozdrawiam
Maja
Ok,to był tylko przykład...każdy to odbiera inaczej....a PSocił dalej nie będę...
Pzdr
Andrzej
Zapomniałem dodać,że futrzak jest ładniutki....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Przepały jeśli takowe są to nie przeszkadzają mi, zresztą ja się histogramom nie przyglądam, i jak na mój gust raczej wszystko w kwestii światła jest OK, ale nie wiem jak inni, ja wolałbym ciutkę większą GO, tak by choć nos się jeszcze zmieścił, może nie byłoby potrzebne dodatkowe wyostrzane, ale może to już takie moje zboczenie.![]()
http://www.krupienko.pl/galeria/
Skontaktuj się z nami