chwila przerwy od portretow aktow i innych takich ..
![]()
Szukaj
chwila przerwy od portretow aktow i innych takich ..
![]()
sailor, Wydepilowałeś nogi??A na poważnie - podoba mi się.
Fajne, ale przeszkadza mi "to coś" na podłodze po lewej stronie od kubka.
Przeszkadza mi także druga noga w tle...
A tak ogólnie fajne masz nóżki![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
szkoda mi tej Pani, ze musi chodzic w ciasnych butach
zdjecia bardzo ladne
czekam co z tego malowania wyjdzie![]()
Zdjęcie świetne, faktycznie że, maźnięcia na podłodze nie potrzebne, widoczna druga noga mi nie przeszkadza.
A co do nóg, to chyba nie Sailora bo, za ładne![]()
D70 Sebastian Grodzicki
Skype "groseb"
gg 1519367
Kto wie, kto wieA co do nóg, to chyba nie Sailora bo, za ładne![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Tak jasne
![]()
A zresztą nich sam się wypowie![]()
D70 Sebastian Grodzicki
Skype "groseb"
gg 1519367
Strach mi krytykować, bo Sailor zawsze taki elegancki technicznie, a ze mnie fotoszopowy niechluj, ale dla mnie to zdjęcie za jasne. No i te długie pazury modelki, hmmm... nie pasują do artystycznego klimatu, sorki ale to nierealistyczne...
Ale poza tym, to za pomysł artystyczny i wypielęgnowane stópki piąteczka! Przy tych Waszych cudnych modelkach to się można nabawić niezłych kompleksów chłopaki![]()
[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
Ps. A dzięki Sailor za Pana macho maczo. Niestety nie był w moim typie. Masz ich więcej?![]()
wszem i wobec oswiadczam ze to nei moja stopa i nie moje pazurki
a niby czemu??? kazda krytyka jest dobra jesli jest konstruktywnaStrach mi krytykować(ja tez jestem szopowy niechluj & nieudacznik ... 90% moich zdjec poza kadrowaniem jest nietykane szopem .. bo nie umiem :/ )
co do pazurkow sie zgadzam ale nie dalo rady obciac :P
chwilowo braki na magazynie ale jak cos dowiaza natychmiast dam znacdzięki Sailor za Pana macho maczo. Niestety nie był w moim typie. Masz ich więcej?
hmm mazniec na tle nie PSulem .. w koncu to naturalne byloprzeszkadza mi "to coś" na podłodze po lewej stronie od kubka...
sailor zastanawiam się dlaczego modelka z ładnie wydepilowanymi nuziami zaczyna się malować, pomijając podwinięte paluchi u końca stópy![]()
![]()
Czy jej świat zaczyna się od górnego podbicia stjopy?
pomysł wart ...."puszczenia wodzów fantazji"....![]()
![]()
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Skontaktuj się z nami