Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Firma przez PUP

Domyślnie Firma przez PUP

zakładał ktoś może firmę przez Urząd Pracy?? generalnie chodzi i o bezzwrotną pożyczkę. dają kilkanaście tysięcy. nie wiem ile dokładnie ale niedawno było to 13 000.

Domyślnie

dają o ile zaakceptują ci twój biznesplan

Domyślnie

hehe właśnie chciałem zmierzyć do tego czy ktoś takowy posiada może. chodzi oczywiście o usługi foto.

Domyślnie

Kiedys czytałem, że ktoś w Jeleniej Górze otrzymał taką dotację, założył biznes i świadczy usługi foto , popytaj w Grupie GKJ
    D80 + MB-D80 | T 17-50 2,8 | S 70-200 2,8 | SB-800 + klamoty do fot. bezcieniowej

Domyślnie

Tak - ja zakładałem i dostałem dotację. Jeżeli chcesz pogadać, pisz na e-mail (jest podany na mojej stronie).

Domyślnie

Czy aby dostać tą dotacje wymagane jest byś bezrobotnym ze stażem min. 6 miesięcy?
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

Nie ma ustalonego minimalnego okresu. Jest natomiast maksymalny - nie dłużej niż 24 m-ce. Ale to chyba też zależy od tego, z którego projektu się korzysta.

Domyślnie

Pytam dlatego, że aktualnie pracuję! Ciekawy jestem jak sprawa się ma kiedy firmę chce się potraktować jako zajęcie dodatkowe, chodzi mi o to czy w takiej sytuacji też można ubiegać się o dotacje.

Pozdrawiam
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

Odpada - dotacja przeznaczona jest na aktywizację osób bezrobotnych. Ale są też inne formy pomocy - częściowo zwrotne, dla rozpoczynających działalność gospodarczą (niekoniecznie bezrobotnych).

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów