Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie internet explorer - problem

Witam,

Mam taką sytuację:
    Ta sama strona (np. auto.pl) na jednym stanowisku wszystko działam natomiast na drugim po wybraniu marki (np. Fiat) nie rozwija sie formularz z modelami - i tak się ma ogólnie z tego typu "formularzami szukaj". W przypadku tego 2 stanowiska Firefox działa bez zarzutu.

Może ktoś z was się już spotkał z podobna sytuacją.

Radek
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

Domyślam się, że te formularze działają na JavaScript. Możliwe, że w przeglądarce jest wyłączony, dlatego na niej to nie chce działać.
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

Chyba wirus! Po zmianie strony startowej i tak przekierowuje na stron Microsoftu a potem do innej pustej. Dzięki
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100

Domyślnie

A może już czas przejść na normalną przeglądarkę która potrafi wyświetlać strony internetowe normalnie. Polecam Firefoxa i Opere

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sradek Zobacz posta
    Chyba wirus! Po zmianie strony startowej i tak przekierowuje na stron Microsoftu a potem do innej pustej. Dzięki
    wirusy to dzieci łapią... od 2000 roku trzy komputery non stop w sieci i nigdy nie miałem wirusa. Czy wydatek 150 zł na dobry pakiet antywirusowy to problem ? wychodzi około 10 na miesiąc, a mozna taniej ostatnio pełny pakiet Norton Internet Security 2008 był po 99 zł w MM.

Domyślnie

Witam.

Na tym stanowisku zainstalowany NOD32, oraz Firefox, komputer firmowy
    - po prostu nie spotkałem się z podobną sytuacja - chodzi mi formularze więc pomyślałem, że to kwestia konfiguracji IE - sam pracuję na Firefox. Teraz wychodzi na to że to WIRUS więc jako tako nie ma już problemu lub jest innej materii. Dzięki za wskazówki i pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    wirusy to dzieci łapią... od 2000 roku trzy komputery non stop w sieci i nigdy nie miałem wirusa. Czy wydatek 150 zł na dobry pakiet antywirusowy to problem ? wychodzi około 10 na miesiąc, a mozna taniej ostatnio pełny pakiet Norton Internet Security 2008 był po 99 zł w MM.
    Szczerze mowiac to sa darmowe antyvirusy, darmowe firewalle i darmowe inne zabezpieczenia. przynajmniej w wersji home czy jakiejs tam, sa darmowe. norton jest jednym z bardziej beznadziejnych imo programow, obciazajacym system, stwarzajacym regularne problemy przy sprawnym dzialaniu sieci i w sumie nie gwarantujacym niczego. wedlug badan maja tez jeden z najgorszych czasow reakcji na nowo pojawiajace sie wirusy.
    bardziej beznadziejna jest chyba tylko panda. ogolnie odradzam opcje wash&go - czyli wszystko w jednym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    . norton jest jednym z bardziej beznadziejnych imo programow, obciazajacym system, stwarzajacym regularne problemy przy sprawnym dzialaniu sieci i w sumie nie gwarantujacym niczego. wedlug badan maja tez jeden z najgorszych czasow reakcji na nowo pojawiajace sie wirusy.
    bardziej beznadziejna jest chyba tylko panda. ogolnie odradzam opcje wash&go - czyli wszystko w jednym.
    sory, ale masz poglady z czasów Trabanta.
    NIS stosuje od 2000r bezproblemowo, nie stwierdzilem tez jakiegokolwiek spowalniania systemu. Fakt - zawsze legalny a pecet zazwyczaj "na poziomie". W miedzyczasie starałem sie jakieś NOD'y GDaty itp wynalazki stosować testowo na drugim PCcie bo zawsze właśnie "spece" wyrazaja podobne do Twoich opinii i... była kicha. Tylko Kasperski jeszcze daje radę, ale wole system antyspamowy Nortona.
    Faktycznie spiratowany Norton ma problemy z LiveUpdate, a uaktualnienia w paczkach wychodzą co tydzien... ale LEGALNY Norton aktualizuje się nawet dwa razy dziennie, a wersja 2008 jest jeszcze mniej pamieciozerna niz popszednia -a ta była juz jedną z lepszych na swiecie. Więc niestety Twoja opinia ma sie nijak do rzeczywistosci, a NIS gwarantuje i to WSZYSTKO co mozliwe. Pierwszy komputer kupiłem w 1989r !! i mam co nieco pojecia o tym co pisze
    Ostatnio edytowane przez krzysztof jot ; 31-12-2007 o 16:22

Uprawnienia umieszczania postów