//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:04 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
No chyba mi się podoba(chyba bo myślę nad języczkiem z ząbkami)ale to nawet nadaje smaczku
Fajnie jest i tyle![]()
Ola świetna, zdjęcie niezłe. Z obróbką jak (prawie) zawsze u ciebie nie do końca sie zgadzam - za plastikowo, a tym razem i przeostrzone.
Przeniosę do glamour.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Może wyda się to dziwne,ale: okreslenie "za plastikowo" zupełnie tutaj nie pasuje.Czemu? cóż poza usunięciem kilku drobnuch plamek nic z twarzą nie robiłem.Jest dokładnie tak jak zaplanowała sobie wizażystka.Ona pomalowała ,a ja zrobiłem zdjęcie.Czy przeostrzone? hmm..ogólnie zdjęcia z mojego D80 są ostre.Po zmiejszeniu też wyostrzam...dla mnie jest ok ,ale nich będzie![]()
za bardzo przekolorowane
Put some fun between your legs
-ride a horse
możliwe że jeżeli modelka ma idealna cerę i makijaż był dobry, to nie musiałeś nic tam na twarzy robić, bo swoje dołożyło płaskie frontalne oświatlenie.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Czy to lewe oko nie jest troche za duże? jakos mi sie go od razu w oczy rzucilo... Poza tym fotka bardzo mi sie podoba, ale szkoda ucietej glowy.
Skontaktuj się z nami