Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Ola...

Domyślnie

przyczepie sie tylko do takich detalikow jak sklejone rzesy i czerwone bialka oczu ktore niewygladaja korzystnie..ale to takie moje zboczenie chyba :P

Domyślnie

Autorze, czy patrzac na to zdjecie czujesz jego sztucznosc i kompletny brak delikatnosci w pracy oswietleniem!? Jesli nie, to nie odpowiadaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Autorze, czy patrzac na to zdjecie czujesz jego sztucznosc i kompletny brak delikatnosci w pracy oswietleniem!? Jesli nie, to nie odpowiadaj.
    Zadajesz mi pytanie i jednoczesnie piszesz bym nie odpowiadał w przypadku gdy się z toba nie zgodzę dobrze pomyslane...
    Sztucznośc jest pojęciem względnym.Co do pracy z oświetleniem w rożnych sytuacjach używam go bardziej lub mniej agresywnie.W tym jedno z czego może nie jestem zadowolony to zbyt duża ilość światła na rękach modelki.Do reszty nie mam zastrzeżeń

Smile hmmm

dla mnie tez lekko przeostrzone.skora wygladzona jak z canonawidac slady na bialkach od stemplowania.swiecil bym troche nizej zeby dopalic szyje...modelka swietna.takich zycze w Nowym Roku
    pozdr
    st.
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotouśmieszek Zobacz posta
    dla mnie tez lekko przeostrzone.skora wygladzona jak z canonawidac slady na bialkach od stemplowania.swiecil bym troche nizej zeby dopalic szyje...modelka swietna.takich zycze w Nowym Roku
    pozdr
    st.
    Jak już wspomniałem wyżej skóry nie gładziłem,a zabiegi na niej były raczej kosmetyczne.Białka oczu są zupełnie nie tknięte,więc nie moze być widać sładów od stęplowania ,a skoro je widzisz to już sam sobie resztę dopowiedz pozdrawiam..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    Jak już wspomniałem wyżej skóry nie gładziłem,a zabiegi na niej były raczej kosmetyczne.Białka oczu są zupełnie nie tknięte,więc nie moze być widać sładów od stęplowania ,a skoro je widzisz to już sam sobie resztę dopowiedz pozdrawiam..
    spoko wierze.sam jestem zdziwiony ze taki plastik.tez mam d80 i nie wychodzilo mi nic takiego.
    moze to kwestia softłeru,ktorego uzyles? O gustach sie nie dyskutuje. Szanuje Twoja konwencje
    a nie musze jej akceptowac.Zreszta drugi Twoj portret, Barbary Tatary ma juz inne odwzorowanie skory,dla mnie jest
    bardziej naturalne.w sumie poziom jest oka,spieramy sie o drobnostki...
    Najwazniejsze ze nasze puszki mogą sporo i w portrecie.Poczekam az d300 stanieje, jezeli w ogole>

pozdrawiam
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    świetne
    dla mnie choć się nie znam ----Teżżż !!!

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Mnie również się bardzo podoba

Domyślnie

Zdjęcie mi się podoba, dobra poza modelki i moment zrobienia zdjęcia. Jedynie IMHO za dużo zostawione po prawej strony. Ciaśniej bym skadrował.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

dla mnie również super
    Nikon D70s ,N18-70mm,N105mm,N50-1.8,SB-800

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów