przyczepie sie tylko do takich detalikow jak sklejone rzesy i czerwone bialka oczu ktore niewygladaja korzystnie..ale to takie moje zboczenie chyba :P
Szukaj
przyczepie sie tylko do takich detalikow jak sklejone rzesy i czerwone bialka oczu ktore niewygladaja korzystnie..ale to takie moje zboczenie chyba :P
Autorze, czy patrzac na to zdjecie czujesz jego sztucznosc i kompletny brak delikatnosci w pracy oswietleniem!? Jesli nie, to nie odpowiadaj.
Zadajesz mi pytanie i jednoczesnie piszesz bym nie odpowiadał w przypadku gdy się z toba nie zgodzędobrze pomyslane...
Sztucznośc jest pojęciem względnym.Co do pracy z oświetleniem w rożnych sytuacjach używam go bardziej lub mniej agresywnie.W tym jedno z czego może nie jestem zadowolony to zbyt duża ilość światła na rękach modelki.Do reszty nie mam zastrzeżeń![]()
dla mnie tez lekko przeostrzone.skora wygladzona jak z canonawidac slady na bialkach od stemplowania.swiecil bym troche nizej zeby dopalic szyje...modelka swietna.takich zycze w Nowym Roku
pozdr
st.
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
spokowierze.sam jestem zdziwiony ze taki plastik.tez mam d80 i nie wychodzilo mi nic takiego.
moze to kwestia softłeru,ktorego uzyles? O gustach sie nie dyskutuje. Szanuje Twoja konwencje
a nie musze jej akceptowac.Zreszta drugi Twoj portret, Barbary Tatary ma juz inne odwzorowanie skory,dla mnie jest
bardziej naturalne.w sumie poziom jest oka,spieramy sie o drobnostki...
Najwazniejsze ze nasze puszki mogą sporo i w portrecie.Poczekam az d300 stanieje, jezeli w ogole>
pozdrawiam![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Mnie również się bardzo podoba![]()
Zdjęcie mi się podoba, dobra poza modelki i moment zrobienia zdjęcia. Jedynie IMHO za dużo zostawione po prawej strony. Ciaśniej bym skadrował.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
dla mnie również super
Nikon D70s ,N18-70mm,N105mm,N50-1.8,SB-800
Skontaktuj się z nami