Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ola...

Domyślnie Ola...

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:04 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

No chyba mi się podoba(chyba bo myślę nad języczkiem z ząbkami)ale to nawet nadaje smaczku

Fajnie jest i tyle

Domyślnie

Extra fotka i modelka

Domyślnie

Ola świetna, zdjęcie niezłe. Z obróbką jak (prawie) zawsze u ciebie nie do końca sie zgadzam - za plastikowo, a tym razem i przeostrzone.
    Przeniosę do glamour.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ola świetna, zdjęcie niezłe. Z obróbką jak (prawie) zawsze u ciebie nie do końca sie zgadzam - za plastikowo, a tym razem i przeostrzone.
    Przeniosę do glamour.
    Może wyda się to dziwne,ale: okreslenie "za plastikowo" zupełnie tutaj nie pasuje.Czemu? cóż poza usunięciem kilku drobnuch plamek nic z twarzą nie robiłem.Jest dokładnie tak jak zaplanowała sobie wizażystka.Ona pomalowała ,a ja zrobiłem zdjęcie.Czy przeostrzone? hmm..ogólnie zdjęcia z mojego D80 są ostre.Po zmiejszeniu też wyostrzam...dla mnie jest ok ,ale nich będzie

Domyślnie

za bardzo przekolorowane
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

no nie dogodzisz Marku
    generalnie fota do bani
    plastikowa i za kolorowa, trzeba bylo zostawic oryginalny kolor bluzki czyli czarny i nie malowac ust, ktore byly blade, hihihihihihi (ZART OCZYWISCIE)

Domyślnie

możliwe że jeżeli modelka ma idealna cerę i makijaż był dobry, to nie musiałeś nic tam na twarzy robić, bo swoje dołożyło płaskie frontalne oświatlenie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Lubie różne Aleksandry
    ale tej ze ściętą głową nie zniese :P
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Bonzo
    Gość

Domyślnie

świetne

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów