Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Dorota

Domyślnie

słodziutkie, nie podobała mi sie ta koncepcja likwidowania bliku na oku ale efekt mnie przekonał
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

sailor
    Gość

Domyślnie

co do zdjec to rzeczywiscie malo subtelne te wszystkie blyskotki..
    blyskotnie sa ok .. ostatnei zdjecie ktore zamiesciles najlepsze ... potem hmm pierwsze .. a potem dlugo nic...
    pierwsze cialbym po linii: rog kanapy-poducha-koniec butow-czubek glowy plus odrobina swiatla

Domyślnie

to zapewne zasluga sofy.. jest nieprzecietna
    myslalem o tym samym cieciu, ale wyszlo strasznie ciasno i zostawilem oryginal..
    pzdr
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamash
    wszystko 50mm...
    Pierwsze zdjecie rowniez? Jesli tak, to bokeh "najblizszego planu" zaraz za krotka GO jest ladnie rozmywany... w przeciwienstwie do bokehu "dalszych planow" z tego szkla... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony (nie wiem czy sie jasno wyrazilem )

Sofa rzeczywiscie rewelacyjna... tylko modelka wyglada jak taka "bidulka", w stosunku do "dostojnego" charakteru siedziska (skulila sie strasznie)
    regulamin

Domyślnie

maly update:

6.

7.

8.

9.

wiecej na: http://kamash.malnet.pl/photoblog/index8

KamasH

p.s mam nadzieje ze nie przesadzilem z iloscią

Domyślnie

Z tego drugiego rzutu najbardziej 6 (choć odjechał gdzieś kontrast) i 9 (choć wolałbym oko bez włosów). Ogólnie sympatyczna seria.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

sluszna uwaga.. na szostce smienilem profil w PS na sRGB z domyslnego Adobe RGB i potem juz nie wiedzialem jak wrocic.. Ktos mi doradzil zeby wszytkie zdjecia zamieszczane na www konwertowac na sRGB.. ale to sie chyba nie sprawdza.. jak zresztą widać..

Domyślnie

To się bardzo sprawdza ponieważ przeglądarki www nie biorą pod uwagę profili (ja przynajmniej nie spotkałem się z taką przeglądarką) tylko przyjmują domyślnie sRGB.
    Na 6 jest chyba inny problem - nie wiem czy to górne światło nie błysnęło trochę w obiektyw i stąd spadek kontrastu.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Dorota jest pięęęękna - masz chłopie niezłego farta
    a same zdjęcia - podobają mi się, brawo
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

co proponujesz? zmienic profil domyslnie w aparacie na sRGB czy pozostac przy adobe RGB i konwertować recznie w PS?
    Tak naprawde kazdy z nas widzi inne zdjecie, zgodne z profilem i kalibracją, badz brakiem kalibracji wlasnego monitora.. W tej chwili pisze to z laptopa i zdjecia ktore ogladam niczym nie przypominaja tych ktore obrabialem na desktopowym crt.. sa blade, wygladaja jakby ktos wylal na nie mleko...

Goldie77... takich dziewczyn jest naprawde mnostwo.. trzeba tylko wiedziec gdzie szukac i jak zacząć
    a szczesciaz to ja jestem.. nie przecze...
    KamasH

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów