Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Snowboard

Domyślnie Snowboard

że mam 10min do snowparku u mnie na górce, to postanowiłem z Surdim wybrać się i porobić pare zdjęć. Pożyczyłem 2gą lampę i od razu lepiej się fociło Tylko do wyzwalania przydałby się Pocket Wizard Pierwsze moje focenie z bezprzewodowo wyzwalaną lampą, wiec proszę aby doświadczeni nie bili
    1.
    2.
    3.
    4.
    5. Bonus
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bonus zdecydowanie najlepszy Na 2 - gość śpi?
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

na 2 Zombie na moim blogu znajdziecie wiecej fotek, pozdr

Domyślnie

Światełko fajne, ale jakoś dynamiki ruchu nie widać. Bonusik czadowy

Domyślnie

Nie będę bił, powiem, że brakuje wypełnienia cieni.
    Kadry też nie wszystkie mi się widzą, jednak tu nic konstruktywnego nie napiszę.
    Patrząc na EXIFY, to jeszcze trochę światła miałeś, więc nie wszystkie zdjęcia musiały być "mroczne".
    2 do wyrzucenia, a bonus do dupy :P:P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yelen Zobacz posta
    Nie będę bił, powiem, że brakuje wypełnienia cieni.
    Kadry też nie wszystkie mi się widzą, jednak tu nic konstruktywnego nie napiszę.
    Patrząc na EXIFY, to jeszcze trochę światła miałeś, więc nie wszystkie zdjęcia musiały być "mroczne".
    2 do wyrzucenia, a bonus do dupy :P:P
    światła było troszkę na 2 i 4 później już było tak ciemno ze mój d50 nie mógł ostrości złapać na iso800 nie widzi mi sie zdjęć robić
    a co do 2, to gdyby nie poza rajdera to chyba by sie nadawało a co do kadrów, to nie mogłem eksperymentować, bo musiałem sb800 z body wyzwalać sb600 błyskiem, więc daleko nie mogłem odchodzić i błyskać prosto w sb600

Domyślnie

SB800 można ustawić w tryb SU-4, nie wiem jak z SB600(ewentualnie dokupić kostkę i fotocelę). Ustawić w korpusie wbudowaną na minimum mocy i mamy 2 źródła światła. Niestety zamiast CLSa, trzeba chodzić i ustawiać moc lamp ręcznie.
    Ech, ostatnio więcej piszę na forum niż focę;(.

Domyślnie

z D50 nie wyzwole lampy za pomocą błysku

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    z D50 nie wyzwole lampy za pomocą błysku
    Znaczy się, że jakiej lampy? Każdą z fotocelą wyzwolisz...

Domyślnie

dokladnie.. D50 lampe ustawiasz w tryp MANUAL.. a w 800-tce SU-4
    Do 600-tki dokupujesz fotocele i za nie wiem moze ze 100 PLN masz juz dwie lampy! a to naprawde WIELE zmieni!
    Fotki... mroczne za bardzo.. i nie bój się walicz na ISO 800 ..ja też się kidyś bałem.. i jak kilka razy lekko zakrecony zapominaełm przed sesją zmniejszyc ISO.. i fociłem na 800 albo i wiecej... to przekonałem się że wcale nie jest tak zle... o ile wali się w rawach!
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów