kupujesz fabrycznie zapakowane - nie otwierane i po problemie...
Szukaj
kupujesz fabrycznie zapakowane - nie otwierane i po problemie...
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Za nowy model na rynku, brak doniesień o powtarzajacych sie problemach. Producent jak inni testuje sprzęt na mnie na Tobie na innych kolegach. Zakup nowinek jest dla ryzykantów i uwielbiaczy nowości, czasem też dla tych co czegos takiego niezbednie potrzbuja np do pracy. Jak masz czym focić i sie nie spieszysz to poczekaj z pól roku aż sprzęt okrzepnie na rynku, aż serwis go pozna ect
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 27-12-2007 o 22:20
Nie ma sznas NIGDy nie kupię auta w komisie choć ze znajomymi chadzam sprawdzic np grubosć powłoki lakierniczej bo mam do tego profesjonalny sprzęt (tzn. z firmy pożyczam na sobote czy niedzielę).
Wiesz sam ile się naszukałeś Krzysztofie auta dla siebie. Teraz ludzie nie sprzedają porządnych wózków ot tak sobie, każdy ma coś pomotane. Porządnymi autkami sie jeździ i jeździ. Z tego powodu kupuję od pewnego czasu tylko nowe w salonie i nalepiej zagranicznym jak ostatnio.
Ani szzkoda, ani kapelusz. Nie rozumiem tej Twojej uwagi. Jak najmniej merytorycznych wypowiedzi jak najwięcej trolowania i przypierdzielania się personalnego.
Pytał człowiek to Mu odpowiedziałem, bo jak bylby mocarz w temacie to by nie pytał prawda ?. Do zakupienia sprzętu w sklepie sieciowym żadna wiedza nie potrzebna. Chciał kupić w sklepie realnym to Mu odpowiedziałem po części oczywiście co mozna sprawdzić.
Chcesz to śmiało możesz MU doradzic co chcesz nawet żeby z zamknietymi oczmi kupował, ja Cię za to nie bede krytykował.
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 27-12-2007 o 21:42
dla mnie OT wszyscy albo wiekszosc i tak wiedza o co chodzi ...
|sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|
Brawo!!! na 2 strony wypowiedzi tylko dwóch czy trzech osób są w temacie i mogą mieć jakąś treść dla zakładjacego wątek, moja i Krzystofa Jot. Brawo, brawo !!! . Pierwszej wody trolowanie, a chyba nie o to chodzi.
Ale i tak nasze forum jest bardziej rzeczowe niż CanonaTam gdzie gada wielu ludzi zdarzają się nic nie warte wypowiedzi i kłótnie, ale wśród nich można znaleźć czasami cenne rady. Takich cennych rad i wartościowych wypowiedzi życzę wszystkim w Nowym Roku! No i oczywiście dobrych fotek
![]()
Ja probowalem kupic d300 i poszlo z powrotem do sprzedawcy. Autofocus byl tak zwalony, ze aparat nie byl w stanie wykonac foty, co znacznie ogranicza walory użytkowe aparatu fotograficznego. Ciekaw jestem jak to body przeszlo kontrole jakosci, skoro nie mozna nim zrobic fotki
Ostatnio edytowane przez doktor ; 28-12-2007 o 22:34
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Już kupioneSprzedawca nadzwyczaj miły i cierpliwy. Ciekawe tylko czy rzeczywiście dośle instrukcję PL. Zabieram się za focenie!!!
Skontaktuj się z nami