Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

Słuchaj to chwal się swoim canonkiem na forum canona a nikona zostaw w spokoju w tym momencie wątek sie wyczerpał!!!

Domyślnie

w sumie to miło jest raz na jakis czas poczytać se takie bezsensowne wynurzenia. zawsze humor sie poprawia i fajnie patrzeć jak potem chłopczyka zjadają... hehehehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ostatnio jakas plaga normalnie. Coraz wiecej idiotycznych tematow... Jestem jeszcze w stanie to zrozumiec, jak w profilu u kogos widnieje wiek np. 15 lat.... Ale ostatnio kilka razy sie zdziwiłem (patrząc w profil), ze "stare chłopy" takie idiotyzmy wypisują, ze az strach...
    zapewniam, że znam powiedzmy 16,17 latków o dużo większej inteligencji od tych 'starych chłopów' młode, świeże umysły to zaleta, nie wada
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    zapewniam, że znam powiedzmy 16,17 latków o dużo większej inteligencji od tych 'starych chłopów' młode, świeże umysły to zaleta, nie wada
    Tez kilkoro znam i nie mam nic do młodzieży hehehe...
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 27-12-2007 o 15:24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maras1971 Zobacz posta
    Panowie, to że nie kumacie tekstu to do szkoły, stwierdzam fakt ,że D80 odbiega dużo w obrazowaniu i wysokim iso do 40D i to jest dobra alternatywa dla tych jak chcą mieć coś lepszego od D80. Niektórzy z was widzę są prawdziwymi POLAKAMI. Dlatego uważam ,że wątek się wyczerpał !!!!!!!!!!!
    a wyjaśnij nam - po kiego zakładasz cały czas wątki o TEJ SAMEJ tematyce? Bo tego nikt tu nie rozumie... 2x o wyższości 40D nad D300 i teraz o wyższości 40D nad D80... po co się pytam...
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Takich ludzi na forach jest pełno, nazywa sie ich trollami.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Oszczędny w słowach Awatar Nekosh
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

hehe, nie ma to jak wmawiac sobie i innym ze dobry wybrało sie sprzet
    [SIZE="1"][COLOR="Gray"]Pozdrawiam Piotrek portfolio

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

amen!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mir Zobacz posta
    Takich ludzi na forach jest pełno, nazywa sie ich trollami.
    chyba MEGA trolami
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Poza tym nie rozumiem tekstu "przeskoczyc na D300".
    Jak nie mam kasy to wcale nie przeskakuje na cos wyzszego, a nie szukam alternatywy w innym systemie.
    To dobre dla gadżeciaży... co pol roku zmiana systemu, bo akurat dana firma wypuscila w danej chwili fajny korpus.
    Za pol roku inna wypusci cos nowego i znow przesiadka? Czysty idiotyzm jak dla mnie.
    .
    ja tak zrobilem i za kretyna sie nie uwazam. kocham nikona, ba uwazam, ze robi minimalnie lepszy sprzet nic c., ale nie jestem w stanie pogodzic sie z jego polityka sprzedazy. za taka roznice, w cenie warto pomyslec nad zmiana. mam jednak nadzieje, ze jeszcze wroce do nikusia. ponoc zawsze wracamy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów