Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Domyślnie Jaki plecak z komorą na laptopa?

Witam.
    Czy któryś z forumowiczów mógłby mi doradzić który plecak zakupić z komorą na laptopa, tak aby zmieściły się w nim wszystkie moje "śmieci"?
    Jest tych plecaków sporo i ciężko się na coś zdecydować :-/
    Może z własnego doświadczenia możecie podzielić się opiniami?
    Granica cenowa to max 500 złotych.

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez tito ; 07-12-2006 o 17:06

Domyślnie

ja posiadam LowePro CompuTrekker AW też jestem zadowolony, zależy jaki duży laptop
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    ja posiadam LowePro CompuTrekker AW też jestem zadowolony, zależy jaki duży laptop
    15 cali

Domyślnie

powiem tak ... pospieszylem sie kilka tygodni temu i kupilem jakis plecak PRAWIE jak lowepro computreker AW ... ladny piekny funkcjonalny ... prawie jednak robi wielka roznice po 5 tygodniach uzytkowania urwaly sie szelki ... pech chcial ze na schodkach przy skoczni w Lillehammer ... cale szczescie ze dwa stopnie nizej stal inny fotograf i zatrzymal plecak ... zaoszczedzilem 150 zl malo brakowalo stracilbym ladnych kilka tysiakow. teraz mam lowepro jakies 9 kilo sprzetu w srodku przez ostatnie trzy tygodnie dostal juz niezly wycisk bo ja jakos nie umiem siedziec i czekac na ujecie zycia w jednym miejscu zawsze mnie gdzies niesie. nawet sie nie zastanawiaj nad jakas tania alternatywa ... z mojej strony tylko LowePro Compu Trekker AW w cenie sie zmiescisz napewno.
    D200 , Sigma 10-20 mm f/4-5.6 EX DC HSM , 18-50mm f2.8 EX DC Macro HSM , Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM , SIGMA EX Apo Tele Converter 1,4 , Nikkor 105mm F2.8G IF-ED AF-S VR

Domyślnie

dokładnie tak jest, mój plecak dopakowany waży 12 kg, (z laptopem Toshiby) czasami się zastanawiam czy wytrzyma górna rączka, bo co do szelek nie mam wątpliwości, ale jak na razie nie widać śladów jakiegoś nadwyrężenia
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=164&t=127136 <- tutaj są zdjęcia lowepro computreker AW. Wykonanie mówi sam za siebie. Jest jeszcze wersja Plus która ma inaczej przegrody.
    Ostatnio edytowane przez malita ; 19-12-2006 o 22:24
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

to powyzej to nie sa zdjecie computrekkera a raczej compurovera czy jakos.
    a jesli chodzi o computrekkera, to uzywam codziennie od kilkunastu miesiecy, stale zapakowanego na maxa i jak do tej pory nie zauwazylem sladow czy chocby oznak degradacje plecaka. Sprzet, rowniez bezpieczny.
    Polecam.
    Ale pewnie tito juz sobie cos pod choinke zamowil
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

choinka ?? a co to takiego ?? ;(
    Ostatnio edytowane przez Gawronnek ; 20-12-2006 o 12:36
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

LowePro Compu Trekker Plus AV. Lub poszukaj czegoś z Mekko (dużo taniej, choć nie łatwo kupić... Sam czekam już drugi miesiąc).
    2x Fuji S5 Pro; MB-D200, Tokina 12-24 /4; Tamron 17-50 /2.8; Nikkor 18-105 /3.5-5.6 VR; Sigma 70-200 /2.8 APO HSM; Sigma Macro 50 /2.8; Nikon SB-900 i SB-800, Manfrotto, i conieco drobiazgów.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów