sam juz nie wiem... jak dla mnie usta i prawe oko nieco za bardzo skapane w mroku.. no i ten cien od nosa.. (schodzacy w dol) nie za ladnie tu wyglada.. wlasnie gdyby nie ten cien, byloby duzo lepiej
Szukaj
sam juz nie wiem... jak dla mnie usta i prawe oko nieco za bardzo skapane w mroku.. no i ten cien od nosa.. (schodzacy w dol) nie za ladnie tu wyglada.. wlasnie gdyby nie ten cien, byloby duzo lepiej
mi sie podoba, ale.. ten czubek nosa mi cos nei pasuje, wydaje mi sie ze nos nie powinin tam odstawac, ja bym zminil kat i schowal nos, tak zeby nie wystawal przed policzek, ogolnie jest ok..
pozdrawaim
NIKON's ...
wiem .. zauwazylem to na zdjeciach .. ogolnie focilismy bielizne ..a to powstalo w tzw miedzyczasie ...Modelka nie powinna ubierać ciasnej bielizny przed sesją
tez mialem skojarzenia z panem R.Świetny rembrancik.
bo ty zawsze taki wymagajacyPodoba mi sie gra swiatla w oku i... nic wiecej.dobrze ze chociaz cos :P
wtedy nos pokrywalby sie z koncem policzka czyli wygladaloby paskudnie i bylby to jeden z podstawowych bledow w portrecieja bym zminil kat i schowal nos, tak zeby nie wystawal przed policzekpoza tym przy zmianie kata wydluzylby sie cien od nosa i wrazenie bylo by bardzo nieciekawe ...
Skontaktuj się z nami