Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie giotto's rocket-air

jako ze to moj 700 post oraz ze za duzo tu postow o "syfach" na matrycy/lustrze postanowilem w koncu napisac cos konstruktywnego
    wiec....
    troche czasu temu przegladajac zdjecia natknalem sie w koncu na pierwszego obcego na mojej matrycy. na poczatku chcialem zdzierac z niego czynsz, ale ze bezczelnie odmowil, wiec po drodze wdepnalem do foto-sklepu i kupilem gruche.
    paproch przeszedl do historii razem z moimi wszelkimi lekami. aparat mam z rok, zdmuchnalem pare paprochow i tyle, zero stresu czy jakiejs paniki (troche pomaga niezmienianie obiektywow podczas burz piaskowych lub innych takich).
    wiec jesli chcesz sie pozbyc smieci, a naczytales sie horrorow z serii "kupilem gruche i nie wiem czemu mam talk na matrycy" polecam GIOTTOS-ka
    ps.oczywiscie wcale nie twierdze ze "wielka grucha z lokalnej apteki za 2 pln" jest gorsza.
    powodzenia
    Andrzej

Domyślnie

Ten podłużny kształ dyszy sugeruje wielość zastosowań
    Gratuluję zakupu.
    Pozdrawiam
    Jarek Piekarski

Domyślnie

josoko, cokolwiek masz na mysli

o walsnie... gruchacz jest tak pomyslany ze podczas dmuchania palstikowa dysza nie lata na boki walac w co popadnie
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josoko
    Ten podłużny kształ dyszy sugeruje wielość zastosowań
    Gratuluję zakupu.
    Doradzałbym w tym względzie daleko posuniętą ostrożność. Dmuchanie w pewnych - b. silnie ukrwionych - miejscach może doprowadzić do powstawania w krwi pęcherzyków, mogących nawet spowodować zawał serca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siupes
    ... gruchacz jest tak pomyslany ze podczas dmuchania palstikowa dysza nie lata na boki walac w co popadnie
    No, to może być wada

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    ...Dmuchanie w pewnych - b. silnie ukrwionych - miejscach może doprowadzić do powstawania w krwi pęcherzyków, mogących nawet spowodować zawał serca.
    Chińczycy się tym nie przejmują
    Pozdrawiam
    Jarek Piekarski

Uprawnienia umieszczania postów