Hmmmm... jednym slowem dalej nie wiem. Nie mialem okazji narazie w zadnym supermarkecie fotograficznym ich zobaczyc (spec. sklepy narazie zamkniete) a chcialbym cos uniwersalnego, lekkkiego, trwalego, itp. Jestem amatorem wiec statyw bede mial tylko jeden. Waga calosci jest wazna bo nie zawsze chce mi sie tragac duzo przy okazji. W celowe plenery z fotografia jako glownym powodem narazie nie mam czasu jezdzic ale lubie miec aparat pod reka i czesto czegos co byloby statywem jednak brakuje. Wysokosc mysle, ze do maks 1.80m - sam mam nie wiele wiecej wiec nawet i 1.60m tez starczy. Zreszta sam nie wiem ze statywu nie korzystalem i nie mam zadnych doswiadczen. Z kolei latwosc obslugi tez sie liczy i jesli poziom czy pion jest na statywie w miere latwy do ustawienia (nie musi byc idealny co do 0, dziesiatych stopnia) to tez mi pasuje. Aaaaa... no i zeby to potem po zlozeniu tez nie bylo wielkie
Sa jakies szanse, ze sie wspolnie zgodzicie co bylo by dla takiego zoltdzioba jak ja najlepsze jako pierwszy statyw?
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami