Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Aga

haziel
    Gość

Domyślnie Aga

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt przypadkowe a do tego dziewczyna nieźle zmarznięta co niestety widać na fotce!
    gg#1658333
    Stopka niezgodna z regulaminem

Domyślnie

coś za dużo dupereli w tkle a za mało dziewczyny, skup sie bardziej na prezentowaniu osoby, moze wieksza GO?
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Zaziel
    Gość

Domyślnie

co wogole haziel znaczy?

Domyślnie

cos podobne do zaziel
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

haziel
    Gość

Domyślnie

haziel to ksywka ktora powstala od mojego nazwiska ktorego nie poznacie, nic ona nie oznacza. Dzieki za opinie ale wolałbym abyście skupili sie na zdjeciu i co w nim nie tak a nie na tym kto je wystawia i jaki ma nick. Pozdrawiam.

Domyślnie

hmmm po pierwsze odrazu rzuca sie w oczy nieciekawy (delikatnie mowiac) wyraz twarzy danej osoby. Diewcze ladne ale jej wyraz twarzy wszystko psuje. Wlosy zaslaniajace i dajece ten cien na twarz mi sie nie podobają. Moze jakby odgarnela je to bylo by lepiej albo chociaz normanie bez tego grymasu patrzyla w obiektyw lub gdzies tam za ciebie.

Strasznie odciaga uwagę biała rękawiczka. Wszystko tak poobcinane (lokiec ale zbytnio moze tego nie widac bo zlewa sie z czarna kurtką), no i obcieta druga dlon.

Za duzo tej prawej strony za malo dziewczyny.

Patrzac na zdjęcie uzyję stwierdzenia "ot fotka".
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Uprawnienia umieszczania postów