Szukaj
bardzo fajne. dobra tonacja, na ostatnim fajne kolory. pierwsze tylko w dziwnej proporcji... i dla mnei chyba troche nieuzasadnionej.. scialbym dol i worcil do klasycznego 2:3
Puszki i słoiki...
2 i 3 to 1oo % kadru, a pierwsze bylo ciete troche, a ja lubie duzo nieba miec na zdjeciu
ale moze i racja, pozniej poprawie![]()
jak zwykle na poziomienajbardziej 1 i 2
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
no 2 mi się podoba. Tylko ja bym zrobił cięcie góry![]()
do mnie przemawia dwójka i trójka
jedynka jakaś taka nijaka
ale ile głów tyle zdań...
Magiczne!
Kolorki miodzio, i ogólnie ślicznie;]
Put some fun between your legs
-ride a horse
A! i bonusik cudowny
Put some fun between your legs
-ride a horse
nr 2 mi bardzo pasuje![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Z wszystkich zdjec podoba mi sie tak naprawde tylko 3![]()
Na 1 nie wykorzystales tak naprawde miejsca jakie miales - spojrz na 1 plan - nic ciekawego, pole bez jakiegos charakterystycznego akcentu,
Glowny budynek, ktory podchodzac blizej moglby byc niewatpliwie waznym elementem i glownym tematem zdjecia - po zastosowaniu szerokiego kata - stal sie malo widoczny i pomijalny - dodatkowo kadrowanie zrobiles takie 50/50 - budynek prawie, ze w srodku pionu..
Jesli chodzi o 2 - ja szczerze mowiac kadrowalbym to w poziomie - znalazles niezaprzeczalnie ciekawy motyw - jakim jest ta maszynkajednak tak naprawde caly urok polegalby na przerysowaniu, ktore pokazaloby widzowi ten sprzecik z bardzo bliska - tu wiec kadr poziomu bylby jak najb na miejscu - niebo nie bylo na tyle ciekawe i dramatyczne aby wybierac pion.
Mala uwaga co do winiety - jesli juz podkreslasz nia tematyke i nastroj pracy to raczej rob ja rownomiernie na calym kadrze a wiec i w dolnych rogach - tak jak teraz mz srednio to wyglada.
Natomiast 3 podoba sie jak juz wspomnialem - ma w sobie ta zimowa swiezosc![]()
Skontaktuj się z nami