Close

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 155
    Oszczędny w słowach Awatar wodstock
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

No nie mogę, czytając ten wątek 3 razy sprawdzałem czy jestem jeszcze w temacie prezentacji zdjęć Stiga .
    D9070s

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wodstock Zobacz posta
    No nie mogę, czytając ten wątek 3 razy sprawdzałem czy jestem jeszcze w temacie prezentacji zdjęć Stiga .
    Eeee... jakich zdjęć?

Dobra, koniec pitolenia, śmigam na imprezkę.

DOSIEGO!
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Czesc Wsiem,

Autorze - czesc z tych zdjec jest po prostu przeswietlona. Prawie kazde jest "wysaturowane" do granic plastikowosci. Dla mnie takie zdjecia sa nie do przyjecia, bo az bije z nich sztucznosc kolorow. Zero plastyki. Zero..
    ...
    Robiłeś kiedykolwiek zdjęcia dla prasy drukowanej z roli? Wiesz, o co tam biega z przewalaniem farby itp.???
    Domyślam się, że Stig ma wszystko dokładnie ustawione pod druk z roli w konkretnej drukarni i to są zdjęcia przeznaczone do takiej publikacji. Bardzo dobre zdjęcia.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    Domyślam się, że Stig ma wszystko dokładnie ustawione pod druk z roli w konkretnej drukarni
    Pozdrawiam
    Jezus...
    Tak, myślę, że Stig ma nawet statyw kupiony pod wysokość sufitu w tej drukarni

Domyślnie

DOBRE
    "czuję jak rodzi się moc"

Armstrong
    Gość

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez Armstrong ; 07-01-2008 o 09:02

Domyślnie

ten 24-70 ma taką winietę?

Domyślnie

Dlaczego zdjęcie nr 3 tak bardzo odstaje od reszty - chodzi mi o balans bieli ?

Domyślnie

Dlaczego zdjęcie nr 3 tak bardzo odstaje od reszty - chodzi mi o balans bieli ?
    Bo aparat zglupial i raz udało mu się zrobić zdjęcie z (prawie) poprawnym balansem

Swoją drogą naprawdę mogłeś się przyłożyć i ustawić WB jak należy. A zdjęcia? Ciekawe czemu na żadnym z dynamicznych nie ma piłeczki, gość wygląda jakby ot tak machał rakietą...
    Avatar nie jest aktualny - już nie palę.

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów