Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    hitmanag
    Gość

Domyślnie Poszukuję opisu 5400/5700/8700 w formacie pdf

Serdecznie witam wszystkich uzytkowników aparatów marki Nikon.Mam pytanie dotyczące opisu modeli 5400/5700/8700 w formacie pdf.Ma ktos je w języku polskim??(ewentualnie angielskim)??Proszę o info i z góry dziękuję

bombel
    Gość

Domyślnie

Angielskiego wydania szukaj u Nikona USA - są tam gdzieś.

Domyślnie

obawiam sie ze bedzie cięzko jesli zdobedziesz chetnie się zapisze na kopię

bombel
    Gość

Domyślnie

Ludzie, rany boskie, co ciężko?!

Nikon Usa > Digital Cameras (pod obrazkiem aparatu) > Digital Tech Support > Kliknąć w swój model (są obrazki) > Manuals, Guides and Notes > I tu kliknąć coś co się nazywa Coolpix XXXX - Guide to Digital Photography

Będzie plik pdf do ściągnięcia. Nie podaję linku, bo jak podam do np. 5700, to już do 5400 nie znajdziecie...

Oj joj oj joj oj...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gorzów Wlkp

Domyślnie

Ja mam na płytce CD całą instrukcję obsługi (chyba z opisem) i jest po Polsku ale nie wiem czy wolno tu o tym pisać. WIĘC JAK COŚ NIE TAK TO PROSZĘ USUNĄĆ . Jeśli wolno to mogę udostępnić.

hitmanag
    Gość

Domyślnie

Fajnie dzieki za odpowiedź,ale chodziło mi o foldet tzw. reklamowy a nie instrukcję obsługi!!Ponawiam więc pytanie czy wie ktoś gdzie.skąd ściagnąć folder o w/w aparatach??Z góry dziękuję za odpowiedzi

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
    Szkoda że mój post pozostaje bez odzewu.

[ Dodano: Sob 11 Lut, 2006 ]
    Wszystkim zainteresowanym,chętnym podaję że można jeszcze pobrać ie broszurki ze stron brytyjskich nikona.Pozdrawaiam serdecznie!!

Uprawnienia umieszczania postów