Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SAYAN669 Zobacz posta
    Mam pewnien problem. Przy wgrywaniu np zdjęc na pendrivea (Patriot Xporter 2gb) i następniu zgraniu tychże fotek na inny komp, okazuje się, że część jest w "kawałkach". W kawałkach to znaczy, ze np połowa zdjęc jest szara a reszta OK. Nikon View przy tych nie pełnych rawach sie po prostu wiesza. Zrobiłem test HD-Tune. 0 problemów. Zrobiłem kilkakrotny format. Zmieniłem na FAT a potem na Fat 32. I Nic.Ze wszelkie sugestie bardzo dziękuje.
    Witam, wygląda na uszkodzony. Można spróbować reklamować bezpośrednio u producenta. Wtedy omija się szerokim łukiem tzw. dystrybutorów i procedura może być nawet prostsza. Najlepiej sprawdzić na stronie producenta jaka jest możliwość wymiany. Ja miałem np. problem z kartą graficzną (Matrox). Zgłoszenie do producenta (Kanada), kolejne zgłoszenie już w Matrox Europe. Uznali gwarancję bez dowodu zakupu i opakowania.
    Wysłałem, odesłali nową kartę i tyle. Więc pozytywnie. Być może w tym przypadku też się uda. Warto spróbować.

Domyślnie

wiesz co? to nie zależy od pendriva tzn. nie musi od tego zależeć jak kopiujesz foty z jakiegoś folderu na inny to przed zaznaczeniem wszystkich zdjęć poczekaj aż wszsytkie sie wladują. weź najlepiej ustaw miniaturki iw tedy przejedź myszką szybko czy wszystkie są jeśli tak to skopiuj i problem nie powinien sie pojawiać. moze sie myle ale ja myślę ze od tego pozdro

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów