//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pierwsze portrety płci brzydszej. oceńcie
1.
2.
3.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pierwsze portrety płci brzydszej. oceńcie
1.
2.
3.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:42 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
D70s, 10-85, dobry błysk i statyw
1i3 fajne z naciskiem na 3. 2 nie
dla mnie 1 najlepsze!
D80|18-70|50/1.8
Pozdrawiam, Dr. Evil.
Nr 1 zdecydowanie, chociaż mnie razi nieco przepalona (być może obróbką) lewa ręka.
D70|18-70|70-300|50/1.8|SB-800|
Witam, dobrze mi jak patrzę na jedynkę, dwójka karykaturalna w tym złym znaczeniu, trójka - kadr absolutnie na nie. Miłego![]()
W 3 chodzi ci Agull o podparcie ręką czy cięcia>> foto jest prze kadrowane>> w oryginale nie ma cięcia z lewej i jest więcej z góry
3.B
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:44 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Otóż widziałabym to tak
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Co do podparcia ręką... jak mam drążyć to wyszło to troszkę śmiesznie, taka ci*ka z tej brody, choć może zbyt długo już się przyglądama Pan zrobiłby najlepiej gdyby pozbył się ze swej głowy niepełnego owłosienia, na zero i będzie mniam. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:44 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
za agull , tak wykadrowane tworzy odrazu wiele lepszy efekt
emeryt
Hmm, muszę przyznać Ci racje z kadrem. A propo>> Znasz Agull Jacka Kołodzieja z Lubina??
Skontaktuj się z nami