Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: klopot...

Domyślnie klopot...

hejka,

mam klopot, potrzebuje zrobic zdjecia produktow: tkanin. Posiadam D70s + sb800 i spoto bialego tla. Nie za bardzo wiem jak zrobic (obrobic?) zdjecie, aby wygladalo jak najlepiej. Klopot w tym, ze tkanina MUSI miec identyczny kolor na zdjeciu co w rzeczywistosci inaczej klient bedzie niezadowolony;/ Jakies rady? Co do samej tkaniny to poza zgodnoscia koloru musi byc widoczna faktura tkaniny i moze byc tylko jedno zdjecie nie kombinowane (bez jakis powiekszen w rogach zdjecia itp).

ps. wiem, ze to raczej zly dzial, ale tutaj wiecej ludzi zaglada, a to jest BARDZO pilne, sorki
    Boguslaw Glegola
    www.glegola.co.uk GG: 2383535

Domyślnie

Ja ci nie pomoge ale wiadomosci ktore ktos napisze napewno w przyszlosci mi sie przydadza
    Chce uzyskać więcej wiedzy Nikon D40

Domyślnie

co do kolorów no to WB w trybie lampy błyskowej i będzie dobrze (postaraj pozbyć się z miejsca w którym robisz te zdjęcia innych źródeł światła niż lampa )
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

to robic zdjecia po ciemku?? pionowo nad moim ministudio swieci sie jazeniowka (tak to sie pisze? koloru bialego (nie zadne zolte, czy kremowe
    Boguslaw Glegola
    www.glegola.co.uk GG: 2383535

Domyślnie

ja proponuje wylaczyc wszystko, af zadziala bo jest lampka w body, wtedy najlepsze odwzorowanie jest. Ja sam robie w identyczny sposob.

Uprawnienia umieszczania postów