Bardzo fajne - szczególnie nr 1 i 2
Pozdrówki
Szukaj
Bardzo fajne - szczególnie nr 1 i 2
Pozdrówki
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Według mnie i Wiki te zdjęcia mieszczą się w kryteriach makro. Kryształki H2O w formie igiełek szronu – prościej chyba nie można
Pozdrawiam
Oj tam, oj tam
A "Wiki" to wyrocznia....a jak wyjmą wtyczkę z gniazdka.....?
A gdzie własne postrzeganie Świata...to nie "Matrix" ,to real...
Ja korzystam z encyklopedii PWN.....ale ja upierdliwy dziadek jestem
Życząc Wszystkiego Naj...Z okazji Świąt
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
bardzo lubie takie zdjecia. 2 jak dla mnie najlepsza
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie twierdzę że to nie jest OK czy też ciekawe,bo jest całkiem fajnie....Moje zdanie dotyczy tylko klasyfikacji tematu...do niezbyt hermetcznego świata makro,a potwierdza tezę....chociażby obecność moich gniotów tutaj...od czasu do czasu..
i to w bardzo "nieklasycznym " wydaniu...z ulubionym bałaganem w tle...ot takie "naturszczykowskie" i nikt z naszych klasyków gatunku....
nie zastrzelił mnie....jak dotąd..Nie będę ,chyba ,nigdy robił tak sterylnych i poprawnych fotek,bo i zbyt leniwy jestem i cieszy mnie sam fakt,że widzę na focie brud za paznokciem robala,a reszta....chyba tylko jak sama wyjdzie.
Może i to "łapie się"......Dla mnie makra to w troszkę większej skali i ...nie są to tylko robale...
Tutaj przedstawiłeś pięknie H2O po przemianie.Dla mnie to proces,ładny,zjawiskowy w skali przyrody i owszem...ale gdzie atomy,komórki ,biwalenty,struktura kryształu i inne sub.........żartuję ofc..
Życząc Wszystkiego Najlepszego z różnych okazji,nie tylko Świąt
Pozdrawiam
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
1 na tak , za kadr , reszta do mnie nie trafia ...
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Skontaktuj się z nami