Szukaj
"Gratulować" to należy Tomaszewskiemu, nie mnie.
![]()
"czuję jak rodzi się moc"
No cóż, dysponując taką kasą skłaniałbym się raczej ku 5D. Skoro można go już mieć za 6 tys., to nie zastanawiałbym się tylko brał Canona i do tego 3, czy nawet 4 porządne szkła. Pewnie starczyłoby jeszcze na akcesoria. Nikon D3 to bez wątpienia wyższa półka, w końcu to nowsza i bardziej zaawansowana konstrukcja, której bliżej (także cenowo) do Canona 1D mk III. Ja bym jeszcze zastanowił się nad kupnem D300 z kompletem szkieł. To także bardzo dobre i zaawansowane body nad którym warto pomyśleć. No chyba że koniecznie potrzebujesz pełnej klatki. Jeżeli chodzi o obiektywy, to zdecydowanie także Nikon albo Canon (w zależności na jakie body się zdecydujesz). Przy tej klasie cenowej i jakościowej w/w korpusów, nie ma co iść na kompromis i inwestować w zamienniki. Nawet, jeśli są dobre.
Bartek - pozdrawiam i gratuluję udanego zakupu. JD
chyba rzeczywiście robię się złośliwy
Cokolwiek kupisz, samo zdjęcia nie zrobi. Były na forum zylion razy całe elaboraty na ten temat.
Zresztą super przykadem jest Nygus. Sprzęt to tylko środek. Sprzedaje wygraną w NG, aby sfinansować wyprawy. Do tego co robi starcza mu, jak sam mówi coś z zupełnie niskiej półki, czy jakoś tak.
Co z tego, że karva mam d3d2x600300vr jak dwa miesiące nie byłem terenie, bo zarabiałem na nowe zabawki.
Terenówka w garażu, po jaki ch...?
przepraszam poniosło mnie
pozdrawiam
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Poza snorkiem i zmienionym ogumieniem to taka cywilna wersja tej terenówki ;]
OME i pelny asfir, to ma też jeździć po czrnym, i to bezpiecznie.
Co, myślisz o dystansach i 33, tylko po co?
dobra kasuję, bo się ot zrobił
Ostatnio edytowane przez jurgen ; 07-01-2008 o 21:59
np po to:
Wyskoczył mi z kadru - nie psodziewałem się tego
Ale dobrze mówisz, w zależności, po co to wszystko komu.
Troche OT, co...?
MOSTY, Panie, mosty
Potrzebowałem niezawodnej wyprawówki, samochodu bardzo uniwersalnego
Każde przewymiarowanie niestety tą niezawodność obniża.
Na Islandii hile latem wywozą ściętą trawę na 35![]()
Ostatnio edytowane przez jurgen ; 07-01-2008 o 22:11
Skontaktuj się z nami