Szukaj
właśnie dostałem maila są nowe wersje Capture One Pro 3.7.8 i Capture One 4.01
pozdrawiam Piotr
a czy ja pisałem o C1 LE, czytaj uważnie![]()
pozdrawiam Piotr
Instalował już ktoś może nowego "Kaptura-jeden" w wersji Pro?
Ciekawi mnie czym różni się od wersji 3.7.7, a nie chcę bez potrzeby śmiecić na dysku.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
generalnie to poza tym że czyta Nefy z D300 , D3 i innych nowo wypuszczonych puszekcały interface graficzny pozostał bez zmian - podają że coś tam poprawili/ulepszyli ale raczej jest to nieistotne dla przeciętnego użytkownika
- Canon 1D Mark III, 1Ds Mark III, 40D, G9
- Nikon D3, D40X, D300
- Olympus E-3, E-410, E-510
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
Fajny soft, ale dng spłodzonych z raf Fufu S5 wciąż nie czyta.![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
golden, Wielkie Dzięki.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
mam problem w zainstalowaniu na drugim kompie C1 4. Wpisuje kod z karty sandisk ktory juz wczesniej uzyłem na innym komputerze ale na tym samym IP i ten nie pozwala mi aktywowac licencji pisze na czerwono pod kodem" No more free activations available for this license code" jest na to sposób? obawiam sie ze po formacie dysku strace ten program i licencje do niego jesli tak to teraz wyglada.
dozwolone były 2 aktywacje i jeden upgrade może wykorzystałeś wszystko co mogłeś
pozdrawiam Piotr
no to ładnie.To na co takie bonusy dają. Posmakuj a potem mozesz sie oblizac tylko. Nie pozostanie nic innego jak poszukac "innych kluczy"
Skontaktuj się z nami