1.
2. "A teraz spojrz w lustro - to jest stan skupienia"
3. "Hibernatus"
4.
5.
6.
7. "1 zł"
8. "Cialo stale zaraz wpadnie w cialo lotne"
9.
10. "Punkt skupienia"
11. "Stan skupienia"
12. "Czwarty"
13. "Trzy stany skupienia"
Szukaj
1.
2. "A teraz spojrz w lustro - to jest stan skupienia"
3. "Hibernatus"
4.
5.
6.
7. "1 zł"
8. "Cialo stale zaraz wpadnie w cialo lotne"
9.
10. "Punkt skupienia"
11. "Stan skupienia"
12. "Czwarty"
13. "Trzy stany skupienia"
Prawdę mówiąc, to pod tę tematykę, to nie bardzo jest na co głosować.. hmmm..
1. Niejednoznaczne - czy chodzi o kamienie, czy skupienie wspinającego się, czy skupienie asekurującego, czy o wszystko na raz
2. 'Przeładowany' tytuł, a zdjęcie pasuje raczej do 'zmartwienia' czy 'chłód emocji' jakiś
3. Ładne, zmarźnięte, i tyle![]()
4. Woda i lód, dwa stany skupienia, jednak raczej wygląda na izohipsy jakieś![]()
5. Nie rozumiem tej kratki, nie widzę żadnych skupień, a skupienia fotografującego przy robieniu zdjęcia nie widać
6. Przyjemny lód
7. 'Co ja mam na głowie?'![]()
8. Jak to 'zaraz wpadnie' ? Przecież jest już w powietrzu. Widoczek.
9. 'O k...a, będzię aut'![]()
10. O który punkt chodzi - o pająka, czy może o miejsce, z którego rozchodzą się gałązki?
11. Stan błogości, wypoczynek, albo może 'Wielka masa'![]()
12. Złapać jakoś ognisko ognia, byłoby pewnie nieźle, wtedy byłby dobry 'stan skupienia'![]()
13. Woda i powietrze, a trzeci stan to osoba na zdjęciu?
Ot i tyle moich komentarzy, nie odnoszę się do techniki, kiczowatości, podobania się, a jedynie do tematu konkursu.
pebees, nie przesadzaj. Jest duzo lepiej niz poprzednim razem - zarowno jesli chodzi o ilosc jak i poziom nadeslanych prac. I o to wlasnie chodzi.
Pozdrawiam, Lolas
6.
5.
4.
.
.
.
.
.
.
.
reszta
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Lolas, e? A z czym przesadzam ?![]()
No i musze sie tymczasowo zalogowac aby nie zlamac zasad anonimowosci.
"Lolas" bardzo dobrze ze sa umieszczone tematy, chociaz...
Mam pytanie, "pebees" co ty widzisz na 12 fotce, i jaki sens mialo by umieszczenie tam "ogniska ognia" ????(chociaz prawde mowiac to go widac)
pozdraaaaawiam
pebees, "przesadzasz" bylo z usmieszkiema odnosilo sie do pierwszego zdania
![]()
Pozdrawiam, Lolas
temp, na 12 fotce widzę płomienie, albo dym. Składniam się ku płomieniom. Dlatego chętnie widziałbym je wychodzące z jednego punktu, taki jakby mini-wybuch![]()
Wprawdzie mial byc "Piąty" ale nie mam koncepcji. Minimum wiedzy fizyki to by chyba nie zaszkodzilo, po umieszczeniu "ogniska ognia" -tytuł nie mial by najmniejszego sensu.
W fizyce (dla nieswiadomych) rozróżniamy pięć stanów skupienia...!
.
temp, tak, tytuł nie miałby sensu.. ale czy tytuł jest tu ważny, czy fotka?
Sześć. Podstawowych trzy, dodatkowe dwa namacalne, jeden wirtualnyZamieszczone przez temp
![]()
Skontaktuj się z nami