Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie driadowe skojarzenia

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Świadom niedoróbek:

dorzucone:
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:43 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Hej. Żelkowe ramiączka out. Wybrałabym także inne ułożenie, przeszkadza mi, że linia brody zlewa się z szyją... Pozdrawiam.

Domyślnie

ramiaczka wiem:/ ale gdyby nie one groziło obsunięciem materiałuPani krytykę przyjmę z pokorą

Domyślnie

dla mnie bardzo dobre

Domyślnie

fajniutkie ale nie musze pisac bylem przy tym
    d200 | Nikkor 50 1.8 | Mir 24 2/35 | Exakta 500/8 | SB 24
    www.kuba-staniecki.pl
    www.studio13.org.pl

Domyślnie

bardzo fajne ale swiatlo troszke inaczej zeby bylo widac linie brody
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Na większym formacie widać linię brody dzięki makijażowi Tylko szczerze nie mogę sobie poradzić z obróbką w tych zakamarkach linii

Domyślnie

Pomimo szeregu niedoróbek, tragicznego dyskotekowego oświetlenia, braku tego i owego u modelki i wreszcie beznadziejnej konwersji (wliczając w to złe parametry unsharp mask po przeskalowaniu) chciałbym napisać, że zdjęcie jest świetne i wspominał będę długo ten dzień, kiedy dojdę do podobnego poziomu

Domyślnie

Mnie się podoba. Może poza wspomnianymi rączkami. Jeszcze wzorek w pobliżu nosa jak dla mnie zabardzo maskuje nos i mam wrażenie sztuczności. Może gdyby był bardziej delikatny...
    Pozatym to zdjęcie i modelka zdecydowanie z charakterem. Dla mnie bomba...

Domyślnie

jeszcze jedno:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:43 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów