//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Świadom niedoróbek:
dorzucone:
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Świadom niedoróbek:
dorzucone:
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:43 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Hej. Żelkowe ramiączka out. Wybrałabym także inne ułożenie, przeszkadza mi, że linia brody zlewa się z szyją... Pozdrawiam.
ramiaczka wiem:/ ale gdyby nie one groziło obsunięciem materiałuPani krytykę przyjmę z pokorą
dla mnie bardzo dobre![]()
fajniutkie ale nie musze pisac bylem przy tym![]()
bardzo fajne ale swiatlo troszke inaczej zeby bylo widac linie brody![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Na większym formacie widać linię brody dzięki makijażowiTylko szczerze nie mogę sobie poradzić z obróbką w tych zakamarkach linii
![]()
Pomimo szeregu niedoróbek, tragicznego dyskotekowego oświetlenia, braku tego i owego u modelki i wreszcie beznadziejnej konwersji (wliczając w to złe parametry unsharp mask po przeskalowaniu)![]()
chciałbym napisać, że zdjęcie jest świetne i wspominał będę długo ten dzień, kiedy dojdę do podobnego poziomu
![]()
Mnie się podoba. Może poza wspomnianymi rączkami. Jeszcze wzorek w pobliżu nosa jak dla mnie zabardzo maskuje nos i mam wrażenie sztuczności. Może gdyby był bardziej delikatny...
Pozatym to zdjęcie i modelka zdecydowanie z charakterem. Dla mnie bomba...
jeszcze jedno:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:43 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Skontaktuj się z nami