Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

mjr, ciesze sie ze lubisz moje zdjecia ale ja nigdzie nie sugerowalem ze sobie w pelni radze - albo ze sobie w ogole radze ale dzieki za mile slowa

ArtX, dobrze jest robiles z Avenue of Stars czy gdzies dalej za Intercontinentalem? bo widze ze miales po lewej HKCEC [to male okragle] a ja zawsze mam ja po prawej bo robie najczesciej z pierwszego zakretu jak wchodzisz od strony przystani - najprosciej i najskuteczniej no i:

Cytat Zamieszczone przez Art
    Oczywiscie duzo mniej ciekawszy niz Twoje zdjecie, ale pamiatkowa wartosc ma
    To jest najwazniejsze... w koncu nie robilismy pojedynku :P tylko robilismy zdjecia dla siebie i to dla nas maja miec najwieksza wartosc

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Skoro już topik zszedł na wazelinę, to się przyłączam. Chętnie, bo są podstawy. Zdjęcia Shaolina są w większości inspiracją dla mnie. Cieszę się że jest do kogo starać się równać...

Domyślnie

Bardzo ładne panorama

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

swiatlo, ciesze sie i milo mi bardzo ze moge byc dla kogos inspiracja, ale wiedz ze i Ty swoimi landszaftami sklaniasz mnie do pracy w tym kierunku tyle ze ze mnie taki landszafciarz jak z Chin Watykan ale ciesze sie ze na forum mamy tylu wspanialych fotografow od ktorych mozemy sie uczyc, podpatrywac ich itp.. bo kazdy moze znalezc cos dla siebie... dzieki za wizyte!

Jarku, dzieki!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów