Szukaj
tez chciałaby6m sie pobawic makro...;]
Put some fun between your legs
-ride a horse
gdyby to szkło byłoby bardziej uniwersalne, to nawet bym kupił
a zdjęcia technicznie dobre chyba ale bez myśli przewodniej
..............
Marto.. warto-swietna zabawa ściganie maluchów
pozdrawiam
Fajne zabawy. Też lubię 60/2.8 i to dobry pomysł na zimowe wieczory![]()
Nikuś mam 60-tkę,50-kę, setkę....i zostawiam 60-tkę...Dużo nie narobiłem 60-tką.ale te parę fotek daje mi podstawę aby myśleć,że dwa pozostałe szkła nie są mi koniecznie potrzebne.....może to czas taki ,bo i puchę wymieniam.......
Krajobrazu,fakt,tym nie narobisz....ale jak się naprężysz....wsio możliwe...
Wilus:
To wszystko zabawa,bo inaczej....po jasną cho...ę to ciągnąć....?
W tym martwym ,akurat ,sezonie te fotki są OK...i kolorek i reszta....no może troszku cyknięte i potraktowane po macoszemu...ale dalej OK...
Jeśli to dla Ciebie świetna zabawa,to po co chcesz "spuścić" takie zacne szkiełko..?
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Nie mam chlebka z tego ,więc.....300,ale tak do końca nie jestem przekonany....a i zaraz też pewnie będzie 17-tka,no Janusz (harb) narobił mi smaku...
Wilus...
Mobilny,mocno,jestem....więc kontakt mógł być...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
borregardzie.. mnie zupełnie wystarcza 17-50 oraz uniwersalna 90tka, któa z piescieniami daje rade i narazie z tym jest duzo do zrobieniaa 60tka byłaby dla mnie zbytkiem, a pieniązki na inne sfery zycia też trzeba mieć..
jezeli zmieniałbym, to napewno na 105vr ale nawet nie ze wzglądu na vr tylko na konstrukcję.
pozdrawiam
Kwiatki jak kwiatki ,kolory super.Z kadrów 6 mi się najbardziej podoba . Widać potencjał szkła.Chciałbym tylko dodać ze do robali tez się nadaje
,i to nawet z kompletem pierscieni .Dzieki swojej budowie , przednia soczewka wraz ze zwiekszaniem sie skali odwzorowania przesuwa sie do czoła obiektywu .Dzieki temu wciąz mamy jakieś 5 cm do modela przy skali 2:1.
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Skontaktuj się z nami