Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Monika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

miej nadzieje ze tylko ja sie czepie

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

Hmmm, no nie wiem, nie wiem...co powiedzieć... Specyficzne fotki...hmmm

Domyślnie

No po prostu nie podobaja mi sie )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    No po prostu nie podobaja mi sie )
    Niestety mi też...
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

sailor
    Gość

Domyślnie

skoro jzu wygoniles modelki na mroz, wsadziles je do brudnego kibla i zrobiles z tego pseudo crossa to czy moglbys wyjasnic jaki byl cel i przesalanie tej sesji oraz uzasadnic uzyte srodki oraz scenerie?

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    skoro jzu wygoniles modelki na mroz, wsadziles je do brudnego kibla i zrobiles z tego pseudo crossa to czy moglbys wyjasnic jaki byl cel i przesalanie tej sesji oraz uzasadnic uzyte srodki oraz scenerie?
    No właśnie...uzasadnij! CZEKAMY <tuptup>

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dziwne te foty. Uważam, że kobieta jako piękniejszy element naszego świata stworzona jest to pokazywania w pięknej scenerii a nie kible i tego typu obiekty...

Technicznie mi się podoba ale tematycznie jakoś nie rozumiem co chcesz pokazać za pomocą tych fotek ???

Domyślnie

To zabrzmiało, jak gdybyś wyzywał mnie do odpowiedzi, bym się przed Tobą Sailor tłumaczył. Ciekawe podejscie.

Wygoniłem modelki na mróz - nie sądze by im się to nie podobało, lub odczuwały podczas tego jakiś inny dyskomfort, wszytsko było przygotowane.
    wsadziłem je do brudnego kibla - bo sadziłem że w takim miejscu zachowam prostą forme "burdelowego" klimatu, o jaki mi i modelkom chodziło.
    pseudo crossa. - to superia 200/skan i w niektórych zdjeciach jakie tu pokazałem - podciągniete barwy, przez co zmieniła się troszke tonacja i pewnie odbiór zdjecia.

cel i przesłanie tej sesji ?
    Powiedz gdybym zapytał Ciebie o to samo po Twojej ostatniej sesji, zdołałbyś mi odpowiedzieć rzeczowo ?

Użyte środki tak i sceneria, mysle że jest dobrana odpowiednio, by zawrzeć sie w jedność z modelką i przez to własnie wywrzec jakieś wrażenia na odbiorcy.
    Zdjecia sie nie spodobały, rozumiem.
    Nie pokazuje ich tu by sie komukolwiek podobały. Gdybym tak zrobił, napisałbym -
    "podobają się wam? "

Nie poczułem się obrażony i nie chodziło mi o to by wprowadzić jakieś specjalne zamieszanie na Waszym forum.
    Jednak dotkneła mnie Twoja wypodzieć Sailor, brzmiąca jak wywołanie do odpowiedzi. A tego nie lubie.

Pozdrawiam wszystkich równo.

Domyślnie

No to się zacznie...

A ja lubię bonus za klimat jak horrory z lat 70-80.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leszczu Zobacz posta
    To zabrzmiało, jak gdybyś wyzywał mnie do odpowiedzi, bym się przed Tobą Sailor tłumaczył. Ciekawe podejscie.
    taaaa sprobuj tylko powiedziec "nieladne" ...
    nigdy nie bylem nauczycielem wiec wyzywanie do odp niel ezy w mojej naturze. zapytalem jedynie dlaczego? w aspektach ktore mnie interesowaly.
    zdjecie dla mnie to zlozenie pomyslu techniki swiatla i gry aktorskiej. i kazdy z tych elementow powinien miec swoje uzasadnienie.

Wygoniłem modelki na mróz - nie sądze by im się to nie podobało, lub odczuwały podczas tego jakiś inny dyskomfort, wszytsko było przygotowane.
    kadem co kto lubi..
    wsadziłem je do brudnego kibla - bo sadziłem że w takim miejscu zachowam prostą forme "burdelowego" klimatu, o jaki mi i modelkom chodziło.
    co ma wspolnego burdelowy klimat z odrapanym kiblem? wyjasniej prosze bo nei rozumiem
    skoro tobie i modelkom o to chodizlo to wierze z efekt zostal osiagneity. tym bardizej chcialbym wiec wiedziec jaki i po co, poniewaz dla mnie te zdjecia szpeca calkiem aldne kobiety.
    pseudo crossa. - to superia 200/skan i w niektórych zdjeciach jakie tu pokazałem - podciągniete barwy, przez co zmieniła się troszke tonacja i pewnie odbiór zdjecia.
    przy podciaganiu barw tonacja sie nei zmienia, co najwyzej nasycenie.
    ale moze efekt barwny mozna zrzucic na zepsuty skaner. chyba ze tak mialo byc, to ponownie nie rozumiem

cel i przesłanie tej sesji ?
    Powiedz gdybym zapytał Ciebie o to samo po Twojej ostatniej sesji, zdołałbyś mi odpowiedzieć rzeczowo ?
    tak owszem, bez wzgledu na to czy pytasz o ostantnia publikowana czy ostatnio wykonywana potrafilbym rzeczowo uzasadnic zarowno cel stylizacji jak i uzyte srodki, oraz powiedziec dlaczego te a nie inne. na tym wg mnei polega swiadoma fotografia.
    jesli chcesz szokowac - super - ale umiej tez obrazy ubrac w slowa
    Użyte środki tak i sceneria, mysle że jest dobrana odpowiednio, by zawrzeć sie w jedność z modelką i przez to własnie wywrzec jakieś wrażenia na odbiorcy.
    maslo maslane. odpowiednia do czego? wywrzec jakie wrazenia? obskurny kibel jako wyraz jednosci z modelka? wybacz ale to troche ciezka droga rozumowania. jesi potrafisz wyjasnic to jakos bardziej bede wdzieczny

Zdjecia sie nie spodobały, rozumiem.
    widzisz .. tyle tylko ze ja w przeciwienstwie do reszty nie napisalem ze sie nei spodobaly. wrecz przeciwnie. uwazam ze maja potencjal. dlatego chcialbym wiedizec na ile swiadomie byly zrobione i jaki byl cel
    Nie pokazuje ich tu by sie komukolwiek podobały.
    masochista?
    Waszym forum.
    to rowniez twoje forum, kolego
    Jednak dotkneła mnie Twoja wypodzieć Sailor, brzmiąca jak wywołanie do odpowiedzi. A tego nie lubie.
    takie jzu mamy wredne zycie ze czasem w nieodpowiednim momencie ktos pyta dlaczego. przykro mi ze urazily cie moje pytania, co sprawia wrazenie ze sesja powstala przypadkiem. a jesli tak to szkoda.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów