Szukaj
chyba im troszke zimno bylo![]()
Czepiasz się :P![]()
miej nadzieje ze tylko ja sie czepie![]()
Hmmm, no nie wiem, nie wiem...co powiedzieć...Specyficzne fotki...hmmm
No po prostu nie podobaja mi sie)
Nie wiem, ale jeżeli to miało być femme fatal to brakuje glamour.
Tutaj jest... podpis
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Brudne, szpetne i z kwasowymi kolorami. Podobają mnie się bardzo.
Parę zastrzeżeń odnośnie kadrów i ich naświetlania (generalnie trochę za mocno te światła grają - brakuje mi mroku mz).
Co do przesłania - do mnie trafia bez tłumaczenia. Popularna stylizacja jest taka, że mamy piękne modelki, ładnie lub tajemniczo wystylizowane w brzydkich wnętrzach i klimatach. Tu mamy modelki takie jak wnętrza. Brzydko "zrobione" w brzydkich pozach i klimatach. I właśnie tym razem ten brak kontrastu do mnie trafia. A co do burdelowego klimatu. Moim zdaniem jest. Nie jest to buduar dorabiającej studentki prawa, ale nora ćpunów. Dziewczyny, które zrobią ci dobrze za szprycę... Smutne ale prawdziwe. Stylizacja niewiele w tym przypadku oddala się od rzeczywistości. Śmiem nawet twierdzić, że rzeczywistość może być jeszcze gorsza...
Czytając to co chciałes osiągnąć to moim zdanie osiągniete zostało.
Bardzo mi sie podobaja te fotki, a najbardziej kolor dopasowany do klimatu
przedstawionego na zdjęciach. Nauczyliśmy sie ogladać piękne kobiety w pieknych miejscach,
ale życie przedstawia nam co innego i czy chemy, czy nie to życie nie jest takie kolorowe.
Brawo ci za to, że dostrzegasz tez te złe strony i nie jestes przyćmiony tylko okładkowa fotografią,
która dominuje na tym forum.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami