Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Monika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    swiatlo
    Gość

Domyślnie

A ja jak zwykle pod prąd i całą serię oceniam na tak.
    Seria mi przypomina pstrykanie aparatem kiedy to za czasów studenckich budziliśmy się w schronisku na ostrym kacu. Samo życie.
    Poziomu technicznego nie oceniam bo to nie o to tutaj chodzi. Nie poziom techniczny jest celem tych zdjęć, ale celem jest robienie sobie jaj i czysta zabawa. Zdjęcia są dynamiczne, jajcarskie i naturalne. Nie wygrają żadnego konkursu, ale przynajmniej mają życie i dynamikę. Coś się dzieje.
    Leszczu, jeszcze jedno - jak ktoś mentorskim i napuszonym tonem wywołuje Cię do tablicy, to wstaw go do ignora. Niedawno odkryłem tą opcję w Panelu Użytkownika, szkoda że nie wcześniej. Świetna rzecz, polecam! Bardzo pomaga na nerwy...
    Pozdrówko..

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Poziomu technicznego nie oceniam bo to nie o to tutaj chodzi. Nie poziom techniczny jest celem tych zdjęć, ale celem jest robienie sobie jaj i czysta zabawa.
    taaaa to po choelre w ogole warsztat fotgrafii? skoro poziom techniczny jest niewazny?

jak ktoś mentorskim i napuszonym tonem wywołuje Cię do tablicy, to wstaw go do ignora. Niedawno odkryłem tą opcję w Panelu Użytkownika, szkoda że nie wcześniej. Świetna rzecz, polecam! Bardzo pomaga na nerwy...
    Pozdrówko..
    najlepeij wszystkich ktorzy mowia cokolwiek o zdjeciach wstaw do ignora

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

najlepeij wszystkich ktorzy mowia cokolwiek o zdjeciach wstaw do ignora
    zgłaszam się na ochotnika jako pierwszy !

Uprawnienia umieszczania postów