Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Monika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    No po prostu nie podobaja mi sie )
    mnie rownież ,uzasadnienie napisał sailor-inni też dopisali swoje zdanie,ogolnie wychodzi na nie
    osobiscie nie odnajduję przyjemnosci w ogladaniu "brudu" dnia codziennego

C3zar
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    osobiscie nie odnajduję przyjemnosci w ogladaniu "brudu" dnia codziennego
    To pewnie bardzo się zmuszałeś gdy robiłes fotki peronu i miejsca gdzie ma powstać stadion??
    Dopisze jeszcze, ze bardzo udane.

Domyślnie

Widze że niektórzy poradzili sobie sami z odebraniem zdjeć.
    O to właśnie chodzi, że nie musi sie wszystkim podobać.
    Bo jeżeli ktoś traktuje robienie zdjec jak ich oglądanie jako odstresowanie się. Oglądanie piękna, gładkiej (pociagnietej ordynarnie stemplem) buzi.. to. hm niech mu się podobają dalej. O gustach sie nie dyskutuje.

Ja uważam że trzeba eksperymentować. A ukazywanie modelek "na cacy" już mnie nie bawi.
    Jak słusznie zauważono, zbyt bardzo przywykliście do ślicznych modelek w parku lub w studio.
    No nic. Albo wiec trzeba poszerzyć się o nowe style i klimaty. Albo konstruktywnie oceniać inne zdjecia.

Bo ja nie zamierzam niczego pod publike robić. Przykro mi. Nie zarabiam na tym i nie zamierzam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C3zar Zobacz posta
    To pewnie bardzo się zmuszałeś gdy robiłes fotki peronu i miejsca gdzie ma powstać stadion??
    Dopisze jeszcze, ze bardzo udane.
    C3zar-stadion to granda ,i skandal -natomiast ten temat autor wyreżyserował sam chyba rzeczywiscie jest to sprawa gustu ,ja napisałem o swoich odczuciach ale każdy ma prawo tworzyc swoje wizje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów