To zabrzmiało, jak gdybyś wyzywał mnie do odpowiedzi, bym się przed Tobą Sailor tłumaczył. Ciekawe podejscie.
Wygoniłem modelki na mróz - nie sądze by im się to nie podobało, lub odczuwały podczas tego jakiś inny dyskomfort, wszytsko było przygotowane.
wsadziłem je do brudnego kibla - bo sadziłem że w takim miejscu zachowam prostą forme "burdelowego" klimatu, o jaki mi i modelkom chodziło.
pseudo crossa. - to superia 200/skan i w niektórych zdjeciach jakie tu pokazałem - podciągniete barwy, przez co zmieniła się troszke tonacja i pewnie odbiór zdjecia.
cel i przesłanie tej sesji ?
Powiedz gdybym zapytał Ciebie o to samo po Twojej ostatniej sesji, zdołałbyś mi odpowiedzieć rzeczowo ?
Użyte środki tak i sceneria, mysle że jest dobrana odpowiednio, by zawrzeć sie w jedność z modelką i przez to własnie wywrzec jakieś wrażenia na odbiorcy.
Zdjecia sie nie spodobały, rozumiem.
Nie pokazuje ich tu by sie komukolwiek podobały. Gdybym tak zrobił, napisałbym -
"podobają się wam? "
Nie poczułem się obrażony i nie chodziło mi o to by wprowadzić jakieś specjalne zamieszanie na Waszym forum.
Jednak dotkneła mnie Twoja wypodzieć Sailor, brzmiąca jak wywołanie do odpowiedzi. A tego nie lubie.
Pozdrawiam wszystkich równo.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami