Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Test dyfuzora

Domyślnie Test dyfuzora

Dzisiaj zrobiłem ala dyfuzior ,nie jestem za bardzo zadowolony bo nie lubię doświetlać , ale czasem trzeba a czekam na kilka nowych modliszek i muszę się przygotować , i czeka mnie chyba wiele pracy nad światłem z flesza.Model to importowany qń mieszkający wolno na parapecie
    A i mam mały pomyślik może by tak założyć wspólny wątek w którym będziemy pokazywać foty z sesji ,co Wy na to ?

1.

2.

3.

4. backstade

http://img239.imageshack.us/img239/7029/olikarf1mm3.jpg

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Arachiusz,ślicznego masz modela....

Pzdr
    Andrzej

...już zapominam......foty tyż ładne...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo fajne, zwłaszcza, że dolne partie modela są świetnie doświetlone. Swoją drogą, ten drań tak nie przylega do podłoża jak kruszczyce
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Foty jak zwykle świetne A ta pokazująca warsztat bardzo ciekawa - czy te leżące, poudzierane kawałki papieru spełniają również jakąś rolę przy oswietlaniu obiektu ?

Pozdrówki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomekL Zobacz posta
    Foty jak zwykle świetne A ta pokazująca warsztat bardzo ciekawa - czy te leżące, poudzierane kawałki papieru spełniają również jakąś rolę przy oswietlaniu obiektu ?

Pozdrówki
    Jak nie...jak tak....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ten qń to chyba ci farbe z tego parapetu objada, a swoja droga to dlaczego masz niebieskie parapety?

Zdjecia klasa!
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Fajny ten Qn.......... zalotny taki...........

pozdrawiam Maryla
    Canon

Domyślnie

A tak na temat, to światełko miodzio. Możesz spokojnie oczekiwać modliszek - a my ich zdjęć.

Domyślnie

heheeh ale jazda, to zdjęcie z planu , a dyfuzor luzacki-najwazniejsze , że skuteczny

jak przyleci lampa to też sobie zrobie taki profesjonalny dyfuzor, hihi..

Model jak zwykle piękny

pozdrawiam

Domyślnie

zdjęcia jak zawsze fajne, ale backstage jest po prostu genialny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów