Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Barbórka inaczej

Nie mając sprzętu do robienia zdjęć zbliżonych chociaż jakościowo do tych, które publikowaliście, kilka moich statycznych pozycji

1. Bemowo - KuzajSport

2. Bemowo - Kuzi

3. Bemowo - Czopik

4. Karowa

5. I na koniec jeszcze raz Karowa
    D50 kiciAK
    OSA My Love

Domyślnie

Fajne , choć 4 najlepsza

ps. Były juz autka, są zawodnicy... a gdzie jakies hostessy? Nie było ?
    Pokazywac zdjecia ładnych Pań z tej imprezy !

Domyślnie

Hostessy jak na razie tylko na Rajdzie Subaru widziałem Z resztą nawet sobie z nimi fotkę strzeliłem, haha
    Co do kwestii sprzętu to jednak będę się kłócił... mam to samo co Ty (+kilka innych głupot) i zestaw d50+18-55 nie raz nie dwa służy mi do popełniania zdjęć... (co nie zmienia faktu, że superlens to to nie jest). Naprawdę "da się" i "można"
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

najbardziej 4 a to dlatego ze ogladajac fotki z jakiegokolwiek rajdu oczekujesz dynamicznych fot
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KozaK Zobacz posta
    Co do kwestii sprzętu to jednak będę się kłócił... mam to samo co Ty (+kilka innych głupot) i zestaw d50+18-55 nie raz nie dwa służy mi do popełniania zdjęć... (co nie zmienia faktu, że superlens to to nie jest). Naprawdę "da się" i "można"
    chodziło mi o zdjęcia z karowej, bo bardzo chciałem stamtąd wywieźć kilka fajnych fotek, a tam ten zestaw pomimo stosowania wielu nastawów, statywu oraz lampy wbudowanej mi nie wystarczał. Zdjęcia z ręki były nawet lepsze od tych ze statywu.
    D50 kiciAK
    OSA My Love

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

nr. 4 jak dla mnie rewelacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    nr. 4 jak dla mnie rewelacja
    Myślę podobnie

Domyślnie

Mam pytanko odnośnie obiektywów do takich odcinków jak karowa, przeniosłem je tu. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
    http://www.forum.nikon.org.pl/showth...685#post519685
    D50 kiciAK
    OSA My Love

Uprawnienia umieszczania postów