WITAM
Pod koniec marca kupuję D50. Jestem amotorem więc uznałem że na początek ten model będzie najodpowiedniejszy. Tu pojawia się dylemat, na rynku oferuje sie kilka zetawów "promocyjnych". Dadają obiektywy, karty pamięci, torby. Sporo czytam na ten temat. Body kosztuje 2200 - na ten czas. Pewnie stanieje. Czytałęm kiepski opinie na temat kitowego obiektywu, kiepska optyka. Dodawany jako drugi 55-200 - podobno niezły.
Co wybrać. Gotowy zestaw z dwoma obiektywami czy jednak dokupic szkła osobno? W promocji jest NIkor 70-300 i strasznie mnie kusi. i dodatkowo może 18-55? Rovie fotki a wystawach psów. Można je obejżeć na www.dharmakaja.prv.pl . Używam kompaktu PENTAX OPTIO S4. iso od 50 - 400. Część zdjęć robiona jest w niedoświetlonych pomieszczeniach a część w plenerze. Fotki czasami trzeba zrobić z większej odległości. Te na stronie są ciemne i niewyrażne. Robie zdjęca bez zoom o później wyciam interesujący mnie fragment. Zdjęcia z zoomem są ciemne. MAm nadzieje ze gdyjuz się podszkolę to lustrzanką pódzie mi lepiej.[shadow=darkred:ab61532e48][/shadow:ab61532e48]
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami