Close

Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6141516
Pokaż wyniki od 151 do 157 z 157

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Proszę o wskazówkę skąd pobieraliście bez problemów Capture NX wer. 1.3 bo jak w wątku ktoś wspomniał chyba szybsza od 1.0 i czy klucz rejestracyjny dołączony do boby jest też na tą wersję ? Mam zamiar wreszcie zainstalwoać NX tylko może niech to bedzie 1.3 ???
    Z góry dzięki !
    po prostu z netu, na stronie Nikona,albo tu-> http://nikonimglib.com/ncnx/index_en_eur.html

ps.robin102, dałoby się coś z tym pytaniem zrobić?->http://forum.nikon.org.pl/showthread...=28346&page=19 , czy to zbytnie zawracanie,..no wiesz czego ,
    Ostatnio edytowane przez rotor ; 08-02-2008 o 10:38

Domyślnie

wstawiłem link, nie musisz szukać

Domyślnie

Proszę o wskazówkę skąd pobieraliście bez problemów Capture NX wer. 1.3 bo jak w wątku ktoś wspomniał chyba szybsza od 1.0 i czy klucz rejestracyjny dołączony do boby jest też na tą wersję ? Mam zamiar wreszcie zainstalwoać NX tylko może niech to bedzie 1.3 ???
    Z góry dzięki !
    Ja dostałem płytę z NX-em razem z D300 w kartonie, w wersji 1.3 oczywiście

Domyślnie

No ja jeszcze swojej nie otwirałem, to nie wiem co tam jest na samym dysku CD masz napisane, że zawiera NX 1.3 ???

Rotor , dzięksy
    Nie, na Dysku jest tylko NX i jeszcze Not For Sale Nie ma info o wersji

Domyślnie

Dziwne kurna olek niektórzy dostali wersję na CD inni na musza zasysać z neta może to zależy od czasu i miejsca zakupu aparatu ?
    Pierwsze zestawy z dołączonym promocyjnie NX zawierały tylko kody aktywacyjne, kolejne zawierały także płytkę z oprogramowaniem, który można sobie ściągnąć z sieci.
    To, że tak będzie już od dawna było wiadomo z informacji w sieci.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

U mnie również był tylko numer i info skąd można CNX 1.3 ściągnąć, a wczoraj w końcu po dwóch tygodniach dotarła instrukcja CNX pl z Nikon Polska
    D300, MB-D10, SB-800, Nikkor AF-S DX 17-55 2.8; AF-S DX VR 18-200mm f/3,5-5,6G IF-ED, CF Extreme 8 + 2

Domyślnie Odp: Capture NX & D300

a u mnie nie było ani tego ani tego - jestem najlepszy
    Niezastąpiony D50, D300, d700, MB-D10, 35, 50, 85, Sigma 70-200 2.8, SB-900, olbrzymia torba, dużo chęci do nauki i mało czasu ;-}

Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6141516

Uprawnienia umieszczania postów