Szukaj
ja jeszcze troche z nimi powalczę, tylko tym razem nie dam się spławić.
..bo niby dlaczego jedni dostają, a inni nie? zresztą to ich obowiązek, dostarczyć polska instrukcję do towaru rozprowadzanego na rynku polskim.
Z NX-em rade sobie daje, ale wierze, że jeszcze nie poznałem jego wszystkich tajników i "myków" i instrukcja może mnie miło zaskoczyć![]()
bez problemu i to w Sylwestra dodzwoniłem sie pod podany w mailu numer 022-4608730 gdzie zapisano numer seryjny body i obiecano wysłanie instrukcji na podany adres, zobaczymy kiedy i czy w ogóle przyjdzie![]()
pozdrawiam Piotr
ja nie wiem czym ja taki szczesliwy men czy wy tacy pechowi. Pisze e-maila - odpowiadaja,
zapytałem o instrukcje - na drugi dzien mialem odpowiedź co i jak i gdzie zadzwonic.
Zadzwoniłem, odzwoniono do mnie potwierdzajac weryfikacje i wysłanie instrukcji, która dostałem na drugi dzień.
Inne przypadki kontaktu z serwisem nikona tez poszłu dośc przyzwoicie, moze oczekujecie cudów? czy jak![]()
u nnie spisano dane przed swietami i g... dostalem
telefonu z weryfikacja danych nie bylo
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
teraz to moge sobie sam i Wam odpowiedziec, ze jest to list zwykly sredniego rozmiaru
Ja dzwonilem do nikona tuz przed swietami i mila pani zapewnila mnie, ze instrukcja zostanie wyslana po swietach. Tak tez sie stalo i wlasnie ja dostalem
Mogla by byc kolorowa ale i tak lepsza taka niz wcale
U mnie nikon jak najbardziej na plus za: program, instrucje i za to ze sie walnal na cenie gripa ktorego mam taniej
Nikon Polska jest OK![]()
Nikoś D5 | D3s | D300 | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 | N85 1.4 | S50 1.4 | Z16 2.8 fish | N300 2.8| SB-900 | SB-800 |
Skontaktuj się z nami