Close

Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 157

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    www.nikon.pl -> wsparcie techniczne i napisz maila przez stronke
    logowałem sie tam, wysyłałem maile i nic-tylko kilka automatycznych odpowiedzi (od każdego chyba konsultanta)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    Dlatego nawet nie próbuję domagać się polskiej instrukcji, jakoś poradziłem sobie z rozpracowaniem tego programu.
    Powinni udostępnić instrukcję w wersji elektronicznej dla użytkowników którzy otrzymali ten program wraz z aparatem.

Skorzystam z okazji i zapytam się szczęśliwych posiadaczy polskiej instrukcji, czy jest możliwość wyłączenia zapisu danych EXIF ? jakoś nie mogę tego się doszukać, może nie ma takiej możliwości?

ja jeszcze troche z nimi powalczę, tylko tym razem nie dam się spławić.
    ..bo niby dlaczego jedni dostają, a inni nie? zresztą to ich obowiązek, dostarczyć polska instrukcję do towaru rozprowadzanego na rynku polskim.
    Z NX-em rade sobie daje, ale wierze, że jeszcze nie poznałem jego wszystkich tajników i "myków" i instrukcja może mnie miło zaskoczyć

Domyślnie

bez problemu i to w Sylwestra dodzwoniłem sie pod podany w mailu numer 022-4608730 gdzie zapisano numer seryjny body i obiecano wysłanie instrukcji na podany adres, zobaczymy kiedy i czy w ogóle przyjdzie
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    bez problemu i to w Sylwestra dodzwoniłem sie pod podany w mailu numer 022-4608730 gdzie zapisano numer seryjny body i obiecano wysłanie instrukcji na podany adres, zobaczymy kiedy i czy w ogóle przyjdzie
    to pewnie miałes "fuksa" złapać kogoś innego na lini, niż wspomniana przeze mnie paniusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    a czy komus juz przyslali instrukcje po polsku bo ja czekam od przed swiat i wala
    olo
    jesli potwierdzili ci telefonicznie weryfikacje numeru body, to wysyłaja zazwyczaj na drugi dzien. Ja mam juz od dawna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    w nikonie jaja sobie robią (jak zwykle zresztą), jak dzwonię do paniusi po instrukcję, to paniusia odsyła do maila-jak wysyłam maila, przychodzą automatyczne odpowiedzi o zmianie numerów tel. Jak kolejny raz dzwonię, to paniusia łączy mnie z głuchym telefonem. Jak wysyłam maila pod inne adresy-to samo jak wyżej -SUUUPER OBSŁUGA!!!
    Gdyby jedynym kryterium wyboru aparatu, byłby serwis-Nikon splajtowałby w kwartał
    ja nie wiem czym ja taki szczesliwy men czy wy tacy pechowi. Pisze e-maila - odpowiadaja,
    zapytałem o instrukcje - na drugi dzien mialem odpowiedź co i jak i gdzie zadzwonic.
    Zadzwoniłem, odzwoniono do mnie potwierdzajac weryfikacje i wysłanie instrukcji, która dostałem na drugi dzień.
    Inne przypadki kontaktu z serwisem nikona tez poszłu dośc przyzwoicie, moze oczekujecie cudów? czy jak

Domyślnie

u nnie spisano dane przed swietami i g... dostalem
    telefonu z weryfikacja danych nie bylo
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    ja nie wiem czym ja taki szczesliwy men czy wy tacy pechowi. Pisze e-maila - odpowiadaja,
    zapytałem o instrukcje - na drugi dzien mialem odpowiedź co i jak i gdzie zadzwonic.
    Zadzwoniłem, odzwoniono do mnie potwierdzajac weryfikacje i wysłanie instrukcji, która dostałem na drugi dzień.
    Inne przypadki kontaktu z serwisem nikona tez poszłu dośc przyzwoicie, moze oczekujecie cudów? czy jak
    może oni losują ? : co któryś tam klient, załatwiany jest jak należy, żeby jakieś pozytywne opinie po necie krążyły

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pafelek Zobacz posta
    To jest list zwykly/polecony oraz duzy/maly ?
    teraz to moge sobie sam i Wam odpowiedziec, ze jest to list zwykly sredniego rozmiaru

Ja dzwonilem do nikona tuz przed swietami i mila pani zapewnila mnie, ze instrukcja zostanie wyslana po swietach. Tak tez sie stalo i wlasnie ja dostalem

Mogla by byc kolorowa ale i tak lepsza taka niz wcale

U mnie nikon jak najbardziej na plus za: program, instrucje i za to ze sie walnal na cenie gripa ktorego mam taniej

Nikon Polska jest OK
    Nikoś D5 | D3s | D300 | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 | N85 1.4 | S50 1.4 | Z16 2.8 fish | N300 2.8| SB-900 | SB-800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pafelek Zobacz posta
    gripa ktorego mam taniej
    ...nie lubię Cię
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów