Close

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 157
    Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Erie - wielkie dzięki!

Teraz oczywiście pozostaje przemyśleć czy nie będę ruszał któregoś z systemów w najbliższym czasie i jakie modernizacje uniemnożliwią korzystanie z programu, ale to już inny temat
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Maki - po lewej to nic nie robisz - to sa dane z exifa. wszystkie operacje masz notowane po prawej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    Czy jestem debilem, czy coś nie tak robię zwyczajnie???

Pozdr
    MAki
    opcje edycji ustawien sa teraz w menu po prawej, poptarz w archiwum sa stosowne watki ustawinie po lewej stronie skasowano zeby sie nie dublowaly
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Fakt, doszedłem wczoraj póżną nocą do tego :P
    Dzięki za pomoc
    Pozdrawiam Maki
    D800

Domyślnie

a czy komus juz przyslali instrukcje po polsku bo ja czekam od przed swiat i wala
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

ja dostałem szybko, jakoś w niecały tydzien nawet
    dzwon i męcz
    NIKON 007

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jameski Zobacz posta
    ja dostałem szybko, jakoś w niecały tydzien nawet
    dzwon i męcz
    To jest list zwykly/polecony oraz duzy/maly ?
    Nikoś D5 | D3s | D300 | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 | N85 1.4 | S50 1.4 | Z16 2.8 fish | N300 2.8| SB-900 | SB-800 |

Domyślnie

w nikonie jaja sobie robią (jak zwykle zresztą), jak dzwonię do paniusi po instrukcję, to paniusia odsyła do maila-jak wysyłam maila, przychodzą automatyczne odpowiedzi o zmianie numerów tel. Jak kolejny raz dzwonię, to paniusia łączy mnie z głuchym telefonem. Jak wysyłam maila pod inne adresy-to samo jak wyżej -SUUUPER OBSŁUGA!!!
    Gdyby jedynym kryterium wyboru aparatu, byłby serwis-Nikon splajtowałby w kwartał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    Gdyby jedynym kryterium wyboru aparatu, byłby serwis-Nikon splajtowałby w kwartał
    Dlatego nawet nie próbuję domagać się polskiej instrukcji, jakoś poradziłem sobie z rozpracowaniem tego programu.
    Powinni udostępnić instrukcję w wersji elektronicznej dla użytkowników którzy otrzymali ten program wraz z aparatem.

Skorzystam z okazji i zapytam się szczęśliwych posiadaczy polskiej instrukcji, czy jest możliwość wyłączenia zapisu danych EXIF ? jakoś nie mogę tego się doszukać, może nie ma takiej możliwości?
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    w nikonie jaja sobie robią (jak zwykle zresztą), jak dzwonię do paniusi po instrukcję, to paniusia odsyła do maila-jak wysyłam maila, przychodzą automatyczne odpowiedzi o zmianie numerów tel. Jak kolejny raz dzwonię, to paniusia łączy mnie z głuchym telefonem. Jak wysyłam maila pod inne adresy-to samo jak wyżej -SUUUPER OBSŁUGA!!!
    www.nikon.pl -> wsparcie techniczne i napisz maila przez stronke
    podpis nieczytelny

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów