Erie - wielkie dzięki!
Teraz oczywiście pozostaje przemyśleć czy nie będę ruszał któregoś z systemów w najbliższym czasie i jakie modernizacje uniemnożliwią korzystanie z programu, ale to już inny temat![]()
Szukaj
Erie - wielkie dzięki!
Teraz oczywiście pozostaje przemyśleć czy nie będę ruszał któregoś z systemów w najbliższym czasie i jakie modernizacje uniemnożliwią korzystanie z programu, ale to już inny temat![]()
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
Maki - po lewej to nic nie robisz - to sa dane z exifa. wszystkie operacje masz notowane po prawej.
Fakt, doszedłem wczoraj póżną nocą do tego :P
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam Maki
D800
a czy komus juz przyslali instrukcje po polsku bo ja czekam od przed swiat i wala
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
ja dostałem szybko, jakoś w niecały tydzien nawet
dzwon i męcz
NIKON 007
w nikonie jaja sobie robią (jak zwykle zresztą), jak dzwonię do paniusi po instrukcję, to paniusia odsyła do maila-jak wysyłam maila, przychodzą automatyczne odpowiedzi o zmianie numerów tel. Jak kolejny raz dzwonię, to paniusia łączy mnie z głuchym telefonem. Jak wysyłam maila pod inne adresy-to samo jak wyżej -SUUUPER OBSŁUGA!!!
Gdyby jedynym kryterium wyboru aparatu, byłby serwis-Nikon splajtowałby w kwartał
Dlatego nawet nie próbuję domagać się polskiej instrukcji, jakoś poradziłem sobie z rozpracowaniem tego programu.
Powinni udostępnić instrukcję w wersji elektronicznej dla użytkowników którzy otrzymali ten program wraz z aparatem.
Skorzystam z okazji i zapytam się szczęśliwych posiadaczy polskiej instrukcji, czy jest możliwość wyłączenia zapisu danych EXIF ? jakoś nie mogę tego się doszukać, może nie ma takiej możliwości?
http://www.krupienko.pl/galeria/
www.nikon.pl -> wsparcie techniczne i napisz maila przez stronke
podpis nieczytelny
Skontaktuj się z nami