Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Brutlna prawda ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Spoko, jest nieźle, już prawie gotowe. Murawa zadbana, autostrada doprowadzona, dworzec kolejowy obok. Nie rozumiem czemu się czepiacie

Domyślnie

eee tam - przesadzacie...

trochę farby, parę cegieł i będzie nówka

Polak potrafi! A już dla polskiej władzy, to nie ma rzeczy niemożliwych.

Dobry reportażyk...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kabal Zobacz posta
    eee tam - przesadzacie...

trochę farby, parę cegieł i będzie nówka

Polak potrafi! A już dla polskiej władzy, to nie ma rzeczy niemożliwych.

Dobry reportażyk...
    dobre !!!

Domyślnie

Fajnie zrobione
    Trzymaj te fotki jako dokumentacje początku sukcesu/klęski (niepotrzebne skreslić). Zrob w tych samych mie4jscach fotki za rok, 2 , 3 i zobaczymy...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Fajnie zrobione
    Trzymaj te fotki jako dokumentacje początku sukcesu/klęski (niepotrzebne skreslić). Zrob w tych samych mie4jscach fotki za rok, 2 , 3 i zobaczymy...
    dokladnie z takim zamiarem tam poszedłem !!!

Domyślnie

To ze sie nic nie robi to nawet nie jest najwieksza niespodzianka,ale ze takie miejsca jeszcze sa to mnie troszke zasmucilo.Oczywiscie czekam na kolejne odslony

Pozdrawiam
    Pawel

Domyślnie

Janusz bardzo dobry reportaz - brawo i gratuluje.
    Oczywiscie nota najwyzsza - 5.
    Pozdro.......
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Domyślnie

E tam... sami pesymiści. Czyli jak to 99% Polaków
    Ja tam bym trzymał te zdjątka, żeby kiedyś dzieciakom pokazać.
    Osobiście ja uważam że zdążymy... może i na ostatnią chwilę, ale to będą piękne mistrzostwa.

Budowa stadionu to kwestia maksymalnie dwóch lat... o pieniądze bym się nie bał, bo jak ich nie będzie to czy u władzy będzie Kaczor, Kwachu, Doniu, Endrju czy inny Pawlak, tradycyjne zwalanie na poprzednią ekipę nie przejdzie. Poza tym oddanie Euro Włochom byłoby strzałem w tył głowy dla każdego szacownego polityka, nie mówiąc już o anihilacji centrum Warszawy... przynajmniej kibole by się na jakiś czas pogodzili . Niestety nie da się dostać euro i za pstryknięciem palcami następnego dnia ruszyć z budową...

Kiedyś robiłem sobie na spacerku w pobliskiej miejscowości Jedlina zdjęcia starego kościoła protestanckiego, który miejscowy proboszcz podniósł z totalnej ruiny. Nowy dach (który się wcześniej zapadł do środka), remont kapitalny wieży, elewacje, okna (które zostały razem z konstrukcją wyniesione na złom)... w środku do dziś są gołe cegły, ale z zewnątrz wygląda to całkiem ładnie. Tak sobie pomyślałem... gdyby zrobić reportażyk kilka lat wcześniej. Zestawienie mogłoby być szokiem.

Także... czekam na takie zestawionko w 2012

Będzie pięknie

<P.S. od kilku dni nic nie piłem, nic nie wąchałem, nic nie jarałem... psychiatra powiedział mi, żebym nie tracił jego czasu a przed użyciem aspirynki (grypa) zapoznałem się z ulotką i skonsultowałem się z lekarzem bądź farmaceutą... w lustrze widzę że za klawiaturą nie siedzi guru polskich optymistów Donaldinio (polak optymista... oksymorony ???), a świadectwo moralności mam ważne do końca marca przyszłego roku>

To tak gwoli wyjaśnienia...
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Ale pan Józek już ma sie brać do roboty, razem z Kaziem, tylko sie zastanawiają, czy na wyspy nie wyjechac...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów