Szukaj
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
napisał mjr
nic Ci nie mowiłem ze idę ,choć z takim zamiarem nosiłem się już od jakiegoś czasuJanusz.... Jestem zły na siebie, że nie wybrałem się tam z Tobą
natomiast Maja ma rację !!! byłby to straszny obciach gdyby włosi miełi to przejąć
bylby to swietny argument by nie przyznac wiecej polsce swiatowej imprezy
reportaz super .. stadion jak malowanya wlasciwie
![]()
Bardzo dobry reportaz..niestety mozna sie usmiechac, ale tak naprawde to smutne i przykre..poki co spokoj i myslenie: "jakos to bedzie", pozniej panika i "pospolite ruszenie"..chyba, ze nam to zabiora
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Reportaż jest bardzo dobry, gdyż uwidacznia obawy wielu polaków odnośnie organizacji przez Nas Euro 2012. Zirytowało mnie jednak sformułowanie "dzień dzisiejszy", którego nie znoszę.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Załamka. W tych przygotowaniach do EURO z dnia na dzieńZirytowało mnie jednak sformułowanie "dzień dzisiejszy", którego nie znoszę.cofamy sie do tyłu
.
Śmiech przez łzy!
Bardzo mi się podoba a że wszystko zostało napisane dodam tylko, że ocena zasłużona.
NIKON - system
dziekuję wam bardzo za opinie ,nie sadziłem że temat wywoła aż taki odzew -chciaż powinienem ,bo po pierwsze my polacy jesteśmy jednak dumnym narodem i chcemy zawsze dobrze wypaść w oczach innych (dlaczego zresztą nie !!! to jest akurat pozytyw) po drugie przeciez piłka jest sportem narodowym
miejmy nadzieję że podołamy -pozdrawiam wszystkich serdecznieJanusz
ps.nie omieszkam uwiecznić sensownych postępow
Skontaktuj się z nami