Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

To ze sie nic nie robi to nawet nie jest najwieksza niespodzianka,ale ze takie miejsca jeszcze sa to mnie troszke zasmucilo.Oczywiscie czekam na kolejne odslony

Pozdrawiam
    Pawel

Domyślnie

Janusz bardzo dobry reportaz - brawo i gratuluje.
    Oczywiscie nota najwyzsza - 5.
    Pozdro.......
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Domyślnie

E tam... sami pesymiści. Czyli jak to 99% Polaków
    Ja tam bym trzymał te zdjątka, żeby kiedyś dzieciakom pokazać.
    Osobiście ja uważam że zdążymy... może i na ostatnią chwilę, ale to będą piękne mistrzostwa.

Budowa stadionu to kwestia maksymalnie dwóch lat... o pieniądze bym się nie bał, bo jak ich nie będzie to czy u władzy będzie Kaczor, Kwachu, Doniu, Endrju czy inny Pawlak, tradycyjne zwalanie na poprzednią ekipę nie przejdzie. Poza tym oddanie Euro Włochom byłoby strzałem w tył głowy dla każdego szacownego polityka, nie mówiąc już o anihilacji centrum Warszawy... przynajmniej kibole by się na jakiś czas pogodzili . Niestety nie da się dostać euro i za pstryknięciem palcami następnego dnia ruszyć z budową...

Kiedyś robiłem sobie na spacerku w pobliskiej miejscowości Jedlina zdjęcia starego kościoła protestanckiego, który miejscowy proboszcz podniósł z totalnej ruiny. Nowy dach (który się wcześniej zapadł do środka), remont kapitalny wieży, elewacje, okna (które zostały razem z konstrukcją wyniesione na złom)... w środku do dziś są gołe cegły, ale z zewnątrz wygląda to całkiem ładnie. Tak sobie pomyślałem... gdyby zrobić reportażyk kilka lat wcześniej. Zestawienie mogłoby być szokiem.

Także... czekam na takie zestawionko w 2012

Będzie pięknie

<P.S. od kilku dni nic nie piłem, nic nie wąchałem, nic nie jarałem... psychiatra powiedział mi, żebym nie tracił jego czasu a przed użyciem aspirynki (grypa) zapoznałem się z ulotką i skonsultowałem się z lekarzem bądź farmaceutą... w lustrze widzę że za klawiaturą nie siedzi guru polskich optymistów Donaldinio (polak optymista... oksymorony ???), a świadectwo moralności mam ważne do końca marca przyszłego roku>

To tak gwoli wyjaśnienia...
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Reportaż świetny, zdjęcia naprawdę dobrze opisane. Nie piszę tego żeby rozpętać wojnę czy jakąś zagorzałą dyskusję, ale czy jest sens wydawanie aż tylu pieniędzy na kilka spotkań piłkarskich, przecież po mistrzostwach na 3 ligową drużynę nie przyjdzie 40 tysięcy ludzi. Od razu mówię że jestem przeciwnikiem organizacji EURO 2012 w Krakowie z którego pochodzę. W Krk mamy o wiele więcej atrakcji niż mecze np. Andora-Gruzja. Po za tym już w tej chwili w Krakowie są całe "stada" nawalonych Angoli, rzecz jasna nic nie mam do Brytyjczyków ale mimo wszytko trochę kultury by się przydało. A wracając do zasadniczego tematu RESPECT za ten reportaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Reportaż świetny, zdjęcia naprawdę dobrze opisane. Nie piszę tego żeby rozpętać wojnę czy jakąś zagorzałą dyskusję, ale czy jest sens wydawanie aż tylu pieniędzy na kilka spotkań piłkarskich, przecież po mistrzostwach na 3 ligową drużynę nie przyjdzie 40 tysięcy ludzi. Od razu mówię że jestem przeciwnikiem organizacji EURO 2012 w Krakowie z którego pochodzę. W Krk mamy o wiele więcej atrakcji niż mecze np. Andora-Gruzja. Po za tym już w tej chwili w Krakowie są całe "stada" nawalonych Angoli, rzecz jasna nic nie mam do Brytyjczyków ale mimo wszytko trochę kultury by się przydało. A wracając do zasadniczego tematu RESPECT za ten reportaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domyślnie

bardzo mi się 5. podoba..
    D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900

Domyślnie

Ale pan Józek już ma sie brać do roboty, razem z Kaziem, tylko sie zastanawiają, czy na wyspy nie wyjechac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Ale pan Józek już ma sie brać do roboty, razem z Kaziem, tylko sie zastanawiają, czy na wyspy nie wyjechac...
    a tymczasem jak przyjeżdża inwestor na plac budowy, by ocenić postępy w prowadzonych pracach, to obaj jednogłośnie odpowiadają "będzie pan zadowoloooonyyyyyy!"

oby, bo w końcu w czasie którejś z miłych wizyt Michel się wk..... zirytuje i zostaniemy z tymi swoimi drogami, stadionami i hotelami

fantastyczna seria! taka prawdziwa, że aż przerażająca...

PS: ktoś już to wyżej pisał, ale myślę, że warto "ruszyć" ten temat i stworzyć serię (a może nawet podforum) obrazującą stan przygotowań w poszczególnych częściach kraju. Dlatego apel do Forumowiczów z "miast-organizatorów": zamieszczajcie zdjęcia z budów dróg, stadionów, hoteli etc
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie Gdańsk Euro 2012 - kolejny news

widzę ze zainteresowanie tematem nie gaśnie ,pora więc na kolejny news - aby nie mieszać w osobnym watku

Uprawnienia umieszczania postów