Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 87

Domyślnie

Świetne fotki, świetne komentarze. No cóż jednym słowem świetne oko
    NIKON

Domyślnie

Vooda,Swiatło ,Konrat--dzięki za koment

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Reportaż świetny, zdjęcia naprawdę dobrze opisane. Nie piszę tego żeby rozpętać wojnę czy jakąś zagorzałą dyskusję, ale czy jest sens wydawanie aż tylu pieniędzy na kilka spotkań piłkarskich, przecież po mistrzostwach na 3 ligową drużynę nie przyjdzie 40 tysięcy ludzi. Od razu mówię że jestem przeciwnikiem organizacji EURO 2012 w Krakowie z którego pochodzę. W Krk mamy o wiele więcej atrakcji niż mecze np. Andora-Gruzja. Po za tym już w tej chwili w Krakowie są całe "stada" nawalonych Angoli, rzecz jasna nic nie mam do Brytyjczyków ale mimo wszytko trochę kultury by się przydało. A wracając do zasadniczego tematu RESPECT za ten reportaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Reportaż świetny, zdjęcia naprawdę dobrze opisane. Nie piszę tego żeby rozpętać wojnę czy jakąś zagorzałą dyskusję, ale czy jest sens wydawanie aż tylu pieniędzy na kilka spotkań piłkarskich, przecież po mistrzostwach na 3 ligową drużynę nie przyjdzie 40 tysięcy ludzi. Od razu mówię że jestem przeciwnikiem organizacji EURO 2012 w Krakowie z którego pochodzę. W Krk mamy o wiele więcej atrakcji niż mecze np. Andora-Gruzja. Po za tym już w tej chwili w Krakowie są całe "stada" nawalonych Angoli, rzecz jasna nic nie mam do Brytyjczyków ale mimo wszytko trochę kultury by się przydało. A wracając do zasadniczego tematu RESPECT za ten reportaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cool

bardzo klimatyczne...
    ale na foto nr 9 widać że prace już się zaczęły ...... od zdjęcia torowiska - na szczęście została sieć trakcyjna...

Domyślnie

bardzo mi się 5. podoba..
    D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900

Domyślnie

Bardzo fajny reportaż i jeszcze lepsze tytuły zdjęć.
    Ja akurat jestem zwolennikiem organizacji Euro 2012 i budowy stadionu na światowym poziomie w 3M, ale rzeczywiście stan przygotowań (albo raczej ich braku) bardzo mnie martwi. Na razie Baltic Arena nie wygląda najlepiej.
    Gratuluję pomysłu na reportaż, mam nadzieję, że kolejne Twoje zdjęcia z tych miejsc będą nieść w sobie więcej optymizmu.
    S5Pro, N50/1.8, S10-20/4-5.6, T28-75/2.8, S70-200/2.8, SB-600, Lowepro 650AW, Tamrac Adventure 7

Domyślnie

Moje gratulacje
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

No proszę, na chwilę obecną jest ponad 28tyś wyświetleń tego tematu - przed chwilą dostałem link do tych zdjęć na gadu-gadu od osobnika niewtajemniczonego w fotografię Niezła reklama forum Nikon'a
    720p

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów