Nie zawsze wiemy z kim zyjemy pod jednym dachem...
[center:5a2342cea1] [/center:5a2342cea1]
Szukaj
Nie zawsze wiemy z kim zyjemy pod jednym dachem...
[center:5a2342cea1] [/center:5a2342cea1]
ciekawe - złość, szaleństwo - tylko powinna być większa burza włosów na głowie
boli mnie kolano czasem
... pewnie już miała serdecznie dość![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
No bardzo super. Swietne. Duzo ekspresji, swiatelko jak zwykle super, ale tu akurat sie nie dziwie bo Piotr ma duzo swiatla do dyspozycji, i co wiecej..pozwole sobie zauwazyc ze modelka ma piekny profil zabkow.
Wlosy w akcji. Dodaja ruchu w kadrze. W sumie to wyszlo ze same ochy i achy.
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
to mi sie duzo bardziej podoba niz to wczesniejsze...co do wlosow jakies takie nijakie moze by zrobic z nich burze :P albo dodac wiaterku za pomoca suszarki ? ;] hmmm ja tu tylko sprzatam ;] fajna fota
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
shakk: jak nijakie ? no przyznasz, ze poukladane to onie nie sa. Sa troche w akcji i fruwaja troche.. z tylu widac latajace kedziorki.chociaz pomysl z wiatraiem..no trzeba by bylo to zobaczyc, ale i tak jest ok.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
ja sie nie znam;] fotka bardzo wporzadku choc zobaczylbym ja wlasnie z sssuarkom :P czy wiatrakiem czy innym ustrojstwem tak bardziej zadziornie by chyba bylo...ale to czysto teoretycznie ;]
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Swietna fotka i doskonale "poprowadzona" modelka![]()
taaa admin, trzeba sie bylo zapytac przed zakupem tego d200![]()
Andrzej
Ciekawy portret. I naturalnie wyszło. Tylko to b&w takie cyfrowe.
Skontaktuj się z nami