Warunki.. hmm...
Nie chciałbym, żeby to był to pojedynek typu "karykatura psa" gdzie każdy użyje szerokiego konta…
Niestety pomysłu brak. Proszę o pomoc chętnych do udziału w pojedynku o pomysły!!
Dostosuję się![]()
Szukaj
Warunki.. hmm...
Nie chciałbym, żeby to był to pojedynek typu "karykatura psa" gdzie każdy użyje szerokiego konta…
Niestety pomysłu brak. Proszę o pomoc chętnych do udziału w pojedynku o pomysły!!
Dostosuję się![]()
gdyby nie fakt,ze zima dosc niemrawa i nieprzewidywalna to mozna by "psy w sniegu" zrobic...od wigilii ma sniezyc,wiec jak dlugi termin ustalimy to powinien kazdy zdazyc...to taka moja niesmiala propozycja...
Ja czekam na propozycje talpini`ego- dał pomysł to niech się teraz wykaże pomysłowością![]()
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
dal pomysl,a teraz proboje inicjatywe sprzedac...ja udzialu nie wezme,bo i psa nie mam skad wziac...
Ja w sumie też własnego nie posiadam, ale gdyby pomysł ruszył to bym się postarał o stosowny "rekwizyt"![]()
Ok - to powiecie na hmmm
Dyptyk lub tryptyk - Szeroko rozumiany temat - "okiem psa na człowieka..."
Bez fotomontaży (OK- HDR możliwy). Bez większych "zabiegów chirurgicznych" poza zabawą suwakami, wyostrzaniem i kadrowaniem,
Kolor lub B&W - dowolnie
Jedna praca
To byłby mój pierwszy ....tyk w życiu i chyba mam pietra rzucając wyzwanie, ale co tam... Trzeba się rozwijać
Dużo czasu do 13.01.2008 więc mam co wymyślać.
(szeroko rozumiany temat - ale bez okaleczania zwierząt proszę ...)
no i spoko po prostu ''psiak'' ,jedna fota,podstawowe zabiegi przy focie...............czy tak, jak tak to podsumuj wszystko i się zapisywać będziemy![]()
No to jak wreszcie: okiem psa na człowieka, czy po prostu psiak??
Szczerze powiem, wolę wersję arachiusza, bo nastawiałem się na foto psa a nie ludzi.
Macie rację
Niech będzie
Tytuł "Psiak"
Zabawa krzywymi, kadrowanie, drobne korekty (typu stempel) dopuszczalne.
kolor -dowolnie
JEDNO zdjęcie
Brak ograniczń ilości uczestników
Termin do 13.01.2008
Zgłoszenie chęci uczestnictwa - do 24.12.2007.
I oby mi walkowerów później nie było!
Skontaktuj się z nami