Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Problem z Nikonem Coolpix L1

Witam !

Posiadam Nikon Coolpix L1, karta SD PNY technologies 512mb. Mam dziwny problem i nie wiem jak go rozwiązać. A zatem gdy chcę włączyć aparat nie udaje mi sie to troszke załapuje ale po chwili się wyłancza po 2 -3 sekundach. Czasami uda się go włączyć ale po zrobieniu zdjęcia lub kilku również się wyłancza? Aprat kupiony został w USA nówka. Prosze o pomoc tutaj,na gg lub na adres e-mail.

Pozdrawiam

[ Dodano: Pią 27 Sty, 2006 ]
    Zapomniałem jeszcze dodać że aparat ten chodził bez jakiegokolwiek problemu przez 2 dni nastepnie padły mi baterie wymieniłem na nowe AA Duracela ponieważ nie posiadam ładowarki.
    AsS, GaS Or GrAsS NoBoDy RiDeS FoR FrEe !

Domyślnie

Objawy, jak przy padajacej wlasnie baterii...

Na wiecej wnioskow mam za malo doswiadczenia z Cp (kilka godzin)
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Też mi sie tak wydaje z tego co zaobserwowałem włożyłem na chwilke te stare baterie co miałem w aparacie i włancza się i wyłancza normalnie wszystko jest ok tylko przy zrobieniu 2 -3 zdjęć pisze że baterie są słabe no bo tak jest ale gdy zmieniam na Duracel AA niby nowe kupione wczoraj to włączy się zrobie fotke i pada lub wogle sie nie włączy tak że prosił bym o jeszcze jakieś porady z góry wielkie dzięki

Domyślnie

Mozna jeszcze sprobowac przestawic w menu typ baterii
    ale chyba niewiele pomoze. Dziwi mnie tylko brak komunikatu.
    Na razie jednak wiem o coolpixach za malo, bo swojego (do glupotek)
    mam dopiero od wczoraj i nawet ladowarki jeszcze nie zorganizowalem.
    Moze po prostu brakuje juz energii na wyswietlenie tego
    fajnego napisu... Kup jakies wieksze aku (najlepiej conajmniej 4) i ladowarke
    a problem pewnie sam sie rozwiaze
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie :)

No tak jednak to była wina baterii kupiłem aku sony 2500 i ładowarke a problem sam się rozwiązał pozdrawiam i dzięki za pomoc .

Domyślnie problem z kartą pamięci :/

Mam Nikona COOLPIX L1, karta pamieci SanDisk 1GB. Kupilam go w ubieglym roku w USA. Ostatnio zgrywalam zdjecia na kompa, karte wlozylam do czytnika. Dopiero po jakims czasie wyjelam czytnik z kompa. Kiedy wlozylam karte spowrotem do aparatu ciagle wyswietla mi sie komunikat 'this card cannot be used' nie moge robic zadnych zdjec, wchodzic w menu, tak jakby aparat jej nie czytal. Jak ja podlacze do kompa to bez problemu dziala. Sformatowalam ja, ale nadal jest to samo :/ Co mam robic? Co jest tego przyczyna? I jak mozna rozwiazac ten problem? Prosze o pomoc

Uprawnienia umieszczania postów