Witam. Ja tez chetnie skorzystam z tak interesujacej propozycji poprosze dwa miejsca jesli bedzie mozliwosc w ktorys weekendzik.
Szukaj
Witam. Ja tez chetnie skorzystam z tak interesujacej propozycji poprosze dwa miejsca jesli bedzie mozliwosc w ktorys weekendzik.
Osobiści też bym sie pisał, ale muszę znać termin, żeby dostować swój grafik zajęć.
Witam wszystkich,
Jestem zainteresowany wzięciem udziału w kursie. Termin dowolny i najlepiej jak najszybszy- weekend lub środek tygodnia - jestem z Łodzi i najwyżej wezmę urlop w pracy
Jestem sredniozaawansowanym amatorem, mam ND50, przymierzam się do D80tki.
I jeszcze jedno pytanie - czy planujecie inne kursy oprócz studyjnego? Może na wiosnę cykl kursów fotografii w plenerze? fotografii architektury? takimi również byłbym baaardzo zainteresowany!
Pozdrawiam
Maciek
Ostatnio edytowane przez m-zylinski ; 22-12-2006 o 21:57
Kochani, ustalamy wlasnie konkretny kalendarz szkolen na przyszly rok. Badzcie pewni ze bedzie on zelazna pozycja w dzialalnosciu Nikon Klubu i digital.pl W tym roku, dzieki szkoleniom, udalo mi sie poznac wyjatkowych ludzi, a mam nadzieje ze i odrobina mojej wiedzy przydala sie im w dalszym zyciu fotograficznym. Tak wiec do siego roku![]()
MY TEZ!!!! 2 osoby, najlepiej marzec i w tygodniu. Prosze o nas pamietac.
też jestem zainteresowany![]()
Uzgodnilismy z Piotrem propozycje terminow kolejnych szkolen:
szkolenia trwaja od 8.00 do 20.00 z przerwa na jedzonko. Zapewniamy dowolne ilosci herbaty i kawy
styczen: 13.01 (sobota), 17.01 (środa), 27 (sobota)
luty: 03.02 (sobota), 07.02 (środa), 20.02 (wtorek)
Prosze wiec sobie posprawdzac we wlasnych kalendarzach komu jaki termin odpowiada i wpisywac sie ponizej, ja bede uzupelniala poszczegolne terminy nickami wg zgloszen.
13 styczeń: andre84, Lolas, focus69
17 styczeń:
27 styczeń: ozzy, phantomek, PADI?
3 luty:
7 luty:
20 luty: franeksinatra
Ostatnio edytowane przez holka ; 03-01-2007 o 13:05
koszta tak jak dotad czyli 750 zl od grupy, przy zalozeniu ze grupa ma 3 osoby, a ustalilismy, ze 3 osoby to maks.
czesc,
to ja sie pisze chetnie na 3 lutego jesli to mozliwe, please.
pozdrawiam,
rafal
Skontaktuj się z nami